2>

Packa, packa, packa

Här hemma är det full aktivitet (förutom nu när jag tog bloggpaus) trots att klockan har passerat midnatt. Vi packar och packar men våra saker tar aldrig slut! Jag tappade räkningen på antal kartonger när jag passerade 100... Det svåra är att packa så att vi fortfarande kan laga mat fram till söndag när första flyttlasset går. 


Vi flyttar själva på söndag tillsammans med La famiglia och på måndag kommer en flyttfirma och tar de stora grejerna som sängar och soffor. 

De sista veckorna har sprungit förbi och jag har inte riktigt hunnit så långt som jag hade önskat med flyttpackningen men det är bara att köra på! 
Vi packar bäst på kvällar och nätter när barnen sover så det blir inte så mycket sömn just nu. Men med tanke på Lilys oförmåga att sova så är det inte så stor skillnad. Nej, skämt åsido, hon sover mycket bättre sen vi började med sjukgymnastiken. Inatt sov hon 6 timmar  i sträck! 
Jag och Lily i mormor och morfars trädgård.

Barnen har varit mycket hos mormor och morfar den senaste tiden och det tackar jag för! Det är fantastiskt att få avlastning, speciellt nu när det är fullt upp med flytten och Håkan har varit borta en vecka med jobbet. Utan den hjälpen hade jag gått under. 
Nu är det dags att återgå till mina kartonger, sov gott alla vänner!

Kram K


Walk in closet

Nu är planering i full gång när det gäller renovering av vårt nya hus. Försäljningen av vårt nuvarande hus blev klar för ett par veckor sen så nu kan vi fokusera på det nya och den renovering som ska genomföras. 
Huset är från 1981 och det är några rum som aldrig är renoverade så vi kommer att börja med dem. 
Först ut på listan står barnens sovrum och lekrum samt lilla badrummet och tvättstugan. 

Vi har börjat titta på tapeter, färg, golv och allt sånt och vi kommer dessutom att få hjälp/inspiration av Öbergs som ska lämna förslag på tapeter och färg till alla rum i huset. Jag ska lämna in lite inspo-bilder och så ska de ta fram förslag till oss.


Idag var det planering av WiC som stod på schemat. 
Jag fick hjälp av en jätteduktig kille på IKEA som hade full koll på sortimentet och som kom med tips och idéer som förbättrade min ursprungliga idé. 
Det blir pax-garderober i vitlaserad ek och tanken är att jag och Håkan ska få plats med våra kläder där, skor som inte används varje dag och ytterkläder som inte är i säsong ska vi ha i rummet bredvid som blir ett varmbonat förråd. Jag tror att det här kommer att bli kanonbra! 


WiC blir steg 2 i renoveringen, just nu har jag inte planeringspapperna framför mig men jag har för mig att renoveringen av vårt sovrum också är med i steg två. Jag längtar tills flyttlasset har gått och vi kan sätta igång på allvar. Just nu är det mest planering av snickare, målare och allt annat som behövs.