2>

Nu kör vi!

Nu var det ett år sedan jag skrev, och det här året har det verkligen varit fullt upp. Ibland går jag in och läser gamla inlägg och det är så roligt att minnas och se tillbaka så jag ska göra ett nytt försök med bloggen. Både Wilma och Lilys första år, speciellt Wilmas, finns dokumenterade så nu ska jag bli bättre att uppdatera om vardagen med Tilde.
 
I tisdags började Wilma och Lily på förskolan igen efter semestern så nu finns det lite mer tid till att skriva. Vi har haft en fin sommar och ett av målen var att börja utrensningen här hemma och det har vi verkligen gjort. Vi har och har haft flera annonser ute på Blocket, så just nu står vi utan vardagsrumssoffa och en fjärdedel av garaget är tömt. Det är så skönt att få rensa, jag vill inte ha för mycket saker och jag mår bättre när vi skänker och säljer av våra saker. Sen kommer det att investeras i en del nya saker, som ny soffa till exempel, men vårt mål är att ha det mindre plottrigt när vi är klara. Jag vet inte om man blir klar någon gång, det är kanske en ständig process men det blir iallfall bättre och bättre och så vill jag hålla det.
 
Ljuvliga Tilde. Foto: Linda Broström
 
Tilde är snart 14 månader och hon är en glad och lättskött men väldigt bestämd tjej. Hon vet vad hon vill ha/äta/göra och hon ser till att få det. Antingen med rösten, jag har aldrig hört ett litet barn skrika så ljust och starkt förut, eller så fäktar och nyper hon. För det mesta är hon dock väldigt nöjd och glad. Hon tultar omkring ganska försiktigt sen ca 4 veckor tillbaka, men hon kryper om hon vill fram snabbt.
 
Jag ska klura på hur jag får in bilderna på ett smidigt sätt här på bloggen.
 
Vi hörs snart igen!