2>

Dagens

Här kommer en dagens, tagen på Avenyn.



Tunika från Lindex, leggings från H&M och smycken från Pearls for girls och KappAhl.
Jag hoppas att ni får en fin Valborgskväll!

En rolig skylt

På thairestaurangens dörr stod det såhär, kort och kärnfull text, eller vad säger ni? ;-)


Olssons kök

Vi skulle egentligen ha avnjutit en middag på Thörnströms kök här i Göteborg igår kväll men eftersom jag hade feber och var totalt allergisk på alla sätt och vis så bestämde vi oss för att avboka bordet och äta hemma hos Håkans föräldrar. Det var supergott och mysigt!



Stina förbereder maten


Kött med spenat och pinjenötter

Shopping på Avenyn har börjat ;-) stråland...

img_8406 (MMS)

Shopping på Avenyn har börjat ;-) strålande sol och glada människor, perfekt!!!


God morgon på er! Så här har det sett ut i...

img_6083 (MMS)

God morgon på er! Så här har det sett ut inatt, jag och en massa pappersnäsdukar. Jag låg vaken till kl 4 och kunde inte somna, det var varmt och som alltid när man sover någon annanstans så är det andra ljud som man inte är van vid... Dagens planer är en tur på stan (om jag orkar vara ute med allt pollen) och sen middag här hemma, mysigt! Nu är det äntligen frukostdags!!!


Djingis Kahn

Jag har blivit frälst! Jag njöt i fulla drag igår kväll när Lundaspexarna framförde Djingis Kahn i ett fullsatt AF.

Håkan utanför AF-borgen




Salen börjar fyllas




Håkan i pausen




För er som inte har sett något studentspex så är det så att om publiken gillar en sång så applåderar de tills de spelar den igen och då gör skådisarna något annorlunda ;-). Vissa sånger kan upprepas en nio gånger innan publiken tröttnar, riktigt roligt!!!

Efter spexet gick vi till Myntha för att äta middag. Vi hade egentligen bokat bord på en annan restaurang men när vi kom dit så meddelade servitören att såhär sent kan ni välja på en räkmacka eller en hamburgare (trots att vi hade bokat bord innan), och det var inte riktigt vad vi var ute efter...så vi tackade för oss och gick vidare till Myntha som gladeligen serverade oss mat trots att klockan var mycket.

Matdags


Tyvärr så var min hals för tjock så Håkan fick ta mitt vin och jag åt bara köttet som var väldigt mört och gott!




Håkans kyckling



Att jag aldrig lär mig...

När jag bodde hemma hos mina föräldrar så var jag noga när jag skulle packa. Jag skrev en packlista ett par dagar innan, la fram allting på sängen och bockade av listan när jag stoppade ned kläderna i resväskan (dessutom sparde jag gamla listor så att jag kunde gå tillbaka och titta så att jag inte hade glömt att skriva upp någonting).
Nu för tiden så packar jag kvällen innan jag åker, springer runt och letar efter ett speciellt plagg utan att hitta det, lägger ned kläderna i väskan utan att ha någon lista att förlita sig till och hoppas att jag har kommit ihåg allting. Det här innebär att jag alltid kommer i säng väldigt sent istället för att vara förberedd och kunna få en god natts sömn innan resan börjar. Jag vet att jag alltid glömmer någonting, men det mesta man saknar kan man införskaffa sig på plats. 
Den här senare varianten är lite mer spännande då jag alltid undrar "Vad har jag glömt den här gången?".
Hur är det med er? Gör ni som jag eller är ni mer ordentliga?

Såhär såg det ut när jag försökte packa i onsdags kväll.

Kläderna jag refuserar hamnar i en hög på golvet...

Gårdagens

Igår såg jag ut såhär



Topp från Esprit, kjol och skinnjacka från Lindex, skor från Adidas och solglasögon från Miu Miu.

Läkarbesök

Vilken dag det har varit hittills! Jag hade sett fram emot en lugn dag hemma, sittandes i TV-soffan, snyftande till det fina bröllopet men istället så satt jag inne hos läkaren när klockan slog 12...

Som jag skrev tidigare så ringde jag till vårdcentralen för att få en läkartid så att jag kunde få någonting som hjälpte min hals och tunga andning. Distriktssköterskan som jag pratade med sa då att allt sån´t finns receptfritt på Apoteket, så Håkan åkte dit och när han pratade med personalen på Apoteket så blev han nästan utskrattad och därefter blev de upprörda och ville ha namnet på den person som hade gett oss denna information. Håkan blev arg och åkte till vårdcentralen och förklarade läget. De sa då att jag kunde komma på en gång och få hjälp. Vi bor i samma hus som vårdcentralen så 2 minuter senare var jag där och då blev jag behandlad som om jag inte kunde andas. Först tog en sköterska emot mig och förde mig till ett akutrum (trots att jag sa att det inte var nödvändigt då jag hade haft tung andning sen igår) där jag fick sätta mig och mäta pulsen och vänta på en akutläkare.

När han kom så försökte jag förklara att det inte var så akut, jag ville bara ha någonting avsvällande för halsen. Han kunde utesluta halsfluss efter ett halsprov, därefter fick jag testa min lungkapacitet genom att andas så hårt jag kunde i ett rör, jag tog i för kung och fosterland och efteråt hostade jag så att tårarna sprutade! Lungkapaciteten var ca 50% av det den borde vara...vilket betyder att jag har allergi-astma.
Nu ska jag tillbaka dit nästa vecka och göra ett astmaprov för att se vad jag ska ha för mediciner, men eftersom jag inte kan äta pga av att halsen gör ont så fick jag ett recept på någon inhalator som Håkan är och hämtar på Apoteket.

Nu ska jag titta på inspelningen av bröllopet, njuta och gråta =0)

Det fina brudparet







Onödigt

Jag har precis spenderat 40 minuter i telefonkö till vårdcentralen här i Lund, när jag väl kom fram svarade sköterskan att hon inte kunde någonting om allergi och inhalatorer eftersom allt är receptfritt nu för tiden.
Om man ska se på det positivt så kan jag nu se hela bröllopet och inte springa iväg på en läkarundersökning. Håkan ska köpa med sig en inhalator hem från jobbet, det ser jag fram emot!


Jag om en liten stund.


Jag är en riktig rojalist och en romantiker, så jag sitter redan bänkad i TV-soffan. På söndag bär det av till London, det ska bli så roligt!


God morgon på er! Idag tog jag en liten so...

img_5494 (MMS)

God morgon på er! Idag tog jag en liten sovmorgon, jätteskönt att få sova tills man vaknar. Det som är mindre roligt är att jag jag är helt igensvullen i halsen. Jag har känt mig svullen i halsen hela veckan men när jag kom ned till Lund igår blev det mycket värre, för här har blommor och träd kommit en bit längre. Jag är allergisk men det brukar yttra sig genom nysningar, täppt näsa och rinnande ögon. Nu piper det i bröstet så fort jag anstränger mig eller när jag ligger ned och det gör ont precis hela tiden. Ikväll har vi bokat bord på en väldigt bra restaurang i Göteborg, men det känns inte roligt när jag inte kan svälja maten... Jag ska kolla om jag kan få komma till vårdcentralen idag och få någon medicin. Mina planer för dagen det kungliga bröllopet i London!


Nu är det dags för Lundaspexet! Vi befinne...

img_2997 (MMS)

Nu är det dags för Lundaspexet! Vi befinner oss på AF-borgen och väntar på att showen ska börja ;-). I år är det Djingis Khan-spexet, det är mitt första spex! Håkan såg den med sitt jobb i tisdags och tyckte att den var riktigt bra så då får han följa med idag också. Ni får en recension imorgon.


Lund

Nu är jag framme i Lund. Magnoliorna blommar! Så härligt, jag ska försöka att få en bild på dem imorgon.
Taxichauffören var så rolig när han körde hem mig. Han bad mig blunda eller att titta på de fina blommorna på sidan för jag fick inte titta framåt ;-). Han tog nämligen en genväg som inte var menad för bilar, men jag klagar inte, det blev mycket billigare än det brukar och han var så rolig! Vilken skillnad från taxistressen imorse.

Såhär ser det ut på vår gata

Alvoras sommardröm

Här kommer receptet på en av de tårtor jag gjorde tidigare i veckan.



Recept

Marängbottnar

4 äggvitor
2 dl strösocker
4 droppar ättika
3 dl Rice Crispies

Smörkräm

4 äggulor
1 dl strösocker
1 msk mjöl
1 dl vispgrädde
100 gr smör
2 tsk vaniljsocker


Såhär gör du:
Sätt ugnen på 125c. Separera äggulor och vitor (äggulorna ska du använda senare). Vispa äggvitor och socker riktigt hårt (du ska kunna vända på skålen utan att smeten rinner ut). Tillsätt därefter ättikan och vispa ett par minuter till, rör därefter ner Rice Crispies.
Vänd upp och ned på en tallrik och rita ut 2 cirklar på bakplåtspapperet som du därefter breder ut smeten på. Grädda längst ned i ugnen i ca 1,5 timme.

Blanda alla ingredienser till smörkrämen förutom smöret och vaniljsockret i en kastrull. Låt det koka till en jämn och tjock smet, rör i botten hela tiden då det lätt bränner fast. Tag av kastrullen från spisen och rör ned vaniljsockret och smöret klickvis. Låt krämen svalna något.

Bred smörkräm och därefter grädde på den under bottendelen. Lägg den andra halvan ovanpå och bre på vispad grädde. Garnera därefter med färska bär eller annan frukt. (Kiwi, jordgubbar, vindruvor, mandarinklyftor till exempel). Jag använde mig av jordgubbar, hallon och blåbär.

Färdigvispad maräng


Mina bottnar











On My way! Jag hade skrivit ett långt inlä...

img_7677 (MMS)

On My way! Jag hade skrivit ett långt inlägg och så försvann alltsammans :-(. Just nu befinner jag mig någonstans utanför Norrköping tror jag. På sätet bredvid mig sitter en kvinna som har berättat sin livs historia för mig, ganska trevligt men just nu är jag så trött att jag somnar när som helst. Det känns väldigt oartigt att gäspa när hon berättar om sjukdom, skilsmässa och varför hon flyttade utomlands. Nu ska jag försöka vila lite så att jag orkar med kvällens begivenheter ;-).


Fina Linda

Igår hade Linda på sig sina fina skor på jobbet =0).





Min fina Linda! Det blev väldigt många fin och fina i det här inlägget märker jag nu ;-).

Taxistrul! Idag skulle jag ta en taxi till...

img_0267 (MMS)

Taxistrul! Idag skulle jag ta en taxi till stationen eftersom jag har flera tunga väskor med mig, jag ringde och beställde en och fick då till svar att de inte får köra fram till vårt hus, utan hon kunde beställa en till torget ( det har aldrig vart något problem förut) och den skulle komma på en gång, men efter 15min hade den inte kommit så då ringde jag igen varpå hon svarade att taxin jag hade beställt hade plockat upp en annan kund... Okej, det känns ju inte rätt tycker jag men hon verkade inte förvånad. Hon beställde fram en ny bil som skulle komma inom kort, jag sa då att jag stod vid taxifickan varpå hon svarar att de inte får stanna där utan den kommer att ställa dig vid hotellentren, och då undrar jag. Vad har man en taxificka till???? När hon fick höra att mitt tåg skulle gå inom kort så blev det fart på henne och den nya taxin kom inom ett par minuter. Nu sitter jag på tåget, jag hann precis hämta ut min biljett och när jag kom ut på perrongen så tog jag kortet å så rullade tåget in. Skönt att jag hann i alla fall!


Påväg till gymet, strålande sol och staden...

img_5848 (MMS)

Påväg till gymet, strålande sol och staden har inte vaknat än, inte en människa i sikte ;-). Mysigt!


Dagens sena middag

Det blev en omelett till middag efter kören, jag kom hem sent och hade inte så mycket i kylen. De sista dagarna har jag ätit omelett varje dag så snart kommer jag att se ut som ett ägg ;-).
Det är ganska gott, och väldigt nyttigt. Idag hade jag skinka i min omelett.


Jobbfikat igår

Såhär såg det ut på fikastunden igår.

Alvoras sommardröm






Jag fick en fin blomma, sorten hette Västmanland.




Här kommer några suddiga bilder =0)








En trevlig och god fikastund!


Omelett

Idag har jag med mig matlåda till jobbet. Det är omelett med laxröra. Jag har fått receptet av Bettan, jag ska kolla med henne om det är okej att lägga ut receptet här för det är gott, och nyttigt!




Fint på jobbet

Såhär fint har jag på mitt skrivbord nu, blomman piggar verkligen upp =0)


Dagen


Badmintonen igår gick sådär, jag kände mig seg i benen och fick inte iväg de slagen jag ville. Jag vann några matcher men jag kände inte att det stämde igår. Jag hoppas att det blir bättre om två veckor när jag ska dit nästa gång. På tisdag är jag bortrest så då blir det ingen träning.

Idag är det jobb, till sent ikväll och sen vidare direkt till kören för att vara med och repa sista timmen. Det är inte roligt när dagen går i ett och trots att man försöker så är man 90 minuter sen till kören (jag hatar att komma sent)...och är det något som strular på jobbet så blir jag än mer försenad.
Men jag ska tänka positivt idag och håller tummarna för att allt stämmer när vi stänger ikväll.

Idag så bjuder jag på en bild av två härliga tjejer som snart ligger på en sandstrand i Grekland...jag önskar att jag också var där, å Anna också så att det blev en liten Ungern-reunion.






Måndagsträning

Igår kväll blev det en tur till gymet. Det var ben, biceps och axlar som stod på tur, men det blev även lite mage, det gillar jag!


Min kompis David.




Magövning, ser ni min min? Jag tar verkligen i med kropp och själ ;-)


I´m flying!


Min bästa vän, roddmaskinen




Baksida ben


SÅ jobbigt men väldigt kul!

Ont i magen!!!  Nu ligger jag hemma i säng...

img_4934 (MMS)

Ont i magen!!!  Nu ligger jag hemma i sängen och vilar. Jag fick så ont i magen efter fikat idag ( eftersom jag glömde ta en lactrastablett...) jag får se om jag orkar läsa lite annars ska jag bara vila innan kvällens badminton. Att jag aldrig lär mig.


Fikadags!

Igår kväll bakade jag till dagens jobbfika. Såhär ser den ena tårtan ut, den andra kommer jag att göra klart till eftermiddagsfikat så den får ni se bild på senare ;-).
Nu är klockan snart 15 och det är dags att göra klart det sista och sen är det fikadags!


Idag blir det räksallad ifrån Systrarna Er...

img_6515 (MMS)

Idag blir det räksallad ifrån Systrarna Eriksson, gott! Å så lite VLT till det ;-)


Rep med Mdh-gruppen

Igår samlades vi hemma hos Maria för att sjunga tillsammans. Vi satt ute på hennes inglasade altan, så skönt!



Efter det här stycket trodde nog Marias grannar att vi var smått galna ;-)


Efter repet bjöd Maria på lunch, så gott! Pastasallad och rabarberpaj.









Oliver bjöd på macka och pannkakor

Jobbdags

Idag är det jobb hela dagen, och ikväll ska jag kanske åka och hämta hem vår nya grill (om butiken har fått in den igen) och annars blir det en promenad med AL innan det är dags för badminton.

Jag blir helt dagvill när jag är ledig på en måndag, hela dagen idag kommer att kännas som en måndag och så kommer hela veckan att "hamna fel", men på så sätt kommer helgen snabbare än väntat, och det är ju alltid trevligt ;-).

Det känns dock liiite mer lockande att lägga sig i solen på balkongen och bara njuta hela dagen ;-).


Jag hoppas att ni får en fin tisdag!


Ensam igen

Nu är jag ensam igen, tills på torsdag när jag åker till Lund. Det blir mycket resande de närmaste veckorna så ikväll ska jag tvätta så att allt är rent och börja planera vad jag ska ha med mig i resväskan, och kolla hur vädret är i Skåne, Göteborg och London... Å så ska jag baka den andra tårtan tills imorgon ;-).

Jag följde med Håkan till stationen innan jag gick till gymet.



Håkan på tåget.


Grattis Angelina!

Idag är det Angelinas födelsedag! Stort grattis kusin, hoppas att du får en fin dag =0).




Träning

Nu är det träningsdags. Jag är klar med den ena tårtan/kakan och har en kvar som jag ska ta mig an när jag kommer hem från gymet. Jag känner mig ganska slö av all sol och allergi så vi får se hur det går idag, Bettan är där så hon ska nog kunna få fart på mig.


Bästa Bettan

Föreläsningen och lunchen är slut. Nu har ...

img_3217 (MMS)

Föreläsningen och lunchen är slut. Nu har vi vart på ICA och såhär långt har jag kommit med bakningen till jobbet imorgon ;-). Slutresultatet får ni se sen.


Påskafton

Här kommer en massa bilder från påskfirandet på Gryta.

Edvin som påskkärring




Mamma och pappa fick en blåbärsbuske från oss barn.


Anton och Edvins påskägg, varsin sjörövarstol och ett stort påskägg med presenter i.


Vid fikabordet


Anton var påskkärring och delade ut lotter till alla.






Vi fick gå på jakt parvis och leta efter påskägg, i vinbärsbusken hittade vi vår påse med en påskinspirerad kökshanddik, en porslinstupp, ett biopresentkort för 2 och 2 trisslotter.



Edvin och Håkan


Dags för påskbordet






Emma vann äggduellen!


Jag spelade gitarr


Soffmys


Den enda bilden där jag och Håkan är tillsammans är helt suddig men den får vara med ändå.


Anton somnade i sin mammas famn



Dagens

Nu ska jag bege mig till ett 3-timmars med MdH-gruppen. Jag hoppas att vi kan sitta ute och njuta av det fina vädret. Såhär ser jag ut idag. Jag är så allergisk och trött så bilderna ser väldigt roliga ut men ni får stå ut med det ;-).







Kjol från Lindex, topp från Gina tricot, skor Adidas.

Terrasspremiär

Vi har precis invigt våra nya utemöbler med Anna, Andreas och Malva. Vi hade så mysigt, de köpte med sig Spicy Hot och vi satt på balkongen och åt, sen gick vi in och tittade lite på Pippi Långstrump. Malva gillade Pippi ;-).

Ni ska få se bättre bilder sen, men såhär såg det ut idag när vi satt och pluggade tidigare idag.


Nu ska vi fixa klart det sista med inlämningsuppgiften. Imorgon blir det föreläsning, träning och så ska jag baka till jobbet. Fullt upp med andra ord.

Håkans påskpresent

Såhär såg innehållet ut.




Filminspelning pågår

På gatan nedanför oss pågår en filminspelning med Cajjan productions (eller något liknande, de har satt upp lappar på husen i närheten så att folk är uppmärksamma på att en filminspelning pågår). Det är ett gäng ungdomar som har hållt igång hela dagen i värmen.



En av killarna sjunger Elvis-sånger (oavbrutet), jag hoppas att jag inte förstör inspelningen med mina nysningar, såhär i allergitider ;-).

Jag och Håkan sitter på balkongen och pluggar. Det är inte många kurser som kräver alkohol när man läser ;-)



Balkong make-over

Vi har äntligen köpt utemöbler till balkongen! På påskafton tog vi en tur till olika butiker och kom hem med både möbler, parasoll, dynor och en beställd grill. Den ska ni få se sen när vi har fått hem den.

Vi hann börja bygga ihop bänken igår, såhär såg det ut.





Nya stolar och dynor (de gamla stolarna syns i bakgrunden).





Ni får se fler bilder sen när allt är klart!

Träning, check!

Påskdagen började med frukost i sängen, medans Håkan låg och sov. Därefter begav vi oss av till gymet där Bettan väntade. Idag blev det ett pass med fokus på rygg, mage och bål = välbehövligt!


Jag, nöjd efter dagens träning, på väg hem i solen.

Grattis Emilia!!!

Idag är det Emilias födelsedag! Stort grattis =0) Hoppas att du har en superhärlig dag i soliga London!












Dagens sushi

Igår var det tredje gången jag åt sushi, det är så himla gott och svårt att motstå! Efter högmässan så gick vi till IGOR för att få i oss lite lunch.

Johanna och Linda.


Min sushi.

Håkans påskägg

Såhär ser Håkans påskägg ut, inte äggformat direkt ;-) men jag hoppas att han gillar innehållet ändå!







Innehållet får ni se sen när Håkan har öppnat asken =0)

FRANK

Vi bestämde oss för att ta en middag på FRANK efter konserten igår.


Linda presenterar menyn.




Parmaskinka, lagrad 24 månader.


Jag ser lite nyvaken ut och ska precis avnjuta en råbiff


Torsk


Oxrygg med krassesallad


Dessertviner








Barhäng


Skärtorsdagskvällen

I förrgår kväll mötte jag upp Alvora på Bill och Bob efter konserten i Domkyrkan.

Alvora och TT på Bill och Bobs uteservering


Eftersom vi inte fick beställa någonting (de varken såg eller hörde oss efter det att vi hade fått menyer) så gick vi till Bellman där det var tvärtom. Bra service, sköna soffor, varmt och bättre ljudnivå (ja, jag känner mig gammal när jag skriver om ljudnivån men det är så skönt när man hör vad de andra säger) och vinet var gott!
Det blev en tidig kväll för mig då jag skulle upp och sjunga på högmässan på fredagsmorgonen.

GLAD PÅSK!

God morgon på er och GLAD PÅSK!
Jag hoppas att ni får en underbar påskafton. Idag ska vi köpa våra utemöbler till balkongen och även en grill om vi hinner med det. Sen ska vi skruva ihop dem innan det är dags att bege sig hem till mamma och pappa för fika och påskmiddag. En bra påskafton helt enkelt!


Påskkort från mamma och pappa.

Vi är hos grannen och firar in påsken jag ...

img_9241 (MMS)

Vi är hos grannen och firar in påsken jag och min älskade!


Träning

Igår var jag på gymet. Mitt knä fungerar inte som det ska, men jag kämpade på ändå.

Stående enarmspress




Raka lyft (tränar framsida axel).


Boxning för flåset


Den här övningen tränar rumpa och baksida ben.


Vi körde även lite benpress, plankan öch rodd. Efter passet körde jag även rehab-övningar för mitt knä.

Hem till gården

Tina som driver "Hem till gården" är så duktig med inredning och detaljer. Alla rum och stugor är inredda i olika stilar. Här kommer ett bildregn.

















De har även en festlokal för 40 personer. Den är så fin!




Balkonglunch

Idag träffade jag Sofia som jag inte har sett på alldeles för länge. Vi köpte sushi och tog med oss till balkongen (ovanligt va ;-).

Sofia


Anna och Albin kom förbi och mös med oss.


Familjemys!

Konferens med jobbet

Igår var vi på konferens med jobbet. Vi började med ett besök på Best Western där vi fick kika på några rum och se hur de hade det.

Jenny och Linda äter frukost


Sara och Peter


Jag och Tina från Best Western

Sen tog vi jobbilen ut till "Hem till gården".




Lunchen


Gabbi njuter av solen




På väg till Domkyrkan, dags för lite mer s...

img_6092 (MMS)

På väg till Domkyrkan, dags för lite mer sång!


Jag firar in påsken på Bellman ;-)

img_5049 (MMS)

Jag firar in påsken på Bellman ;-)


Veckans skor

Den här veckan är det dags för mina Adidas.









De är perfekta nu på våren!

Varda

Igår åt vi middag på Varda. Det var så gott och väldigt bra service!

Aptitretare, gubbröra



Jenny & Gabriella


Emma & Sara


Förrätt, tonfisktartar med avokado, SÅ GOTT!


Jag och Pernilla


Min favorit för kvällen, gös med chablissås, räkor och ärtpuré


Jennifer & Jonna


Emma, Sara & Lina


Ren med västerbottenkaka och rotfruktspuré



Dessert, Banana split på Varda´s vis.

Påskgodis

Jag har fått påskgodis, vilket alltid är svårt att motstå men i år tänkte jag använda det till att bjuda mina gäster på =) så "slipper" jag äta upp allting. Igår fick jag följande påskgodis.





Nu håller jag tummarna för att jag ska kunna motstå frestelsen!

Lunch med Sofia! Mitt internet fungerar in...

img_9669 (MMS)

Lunch med Sofia! Mitt internet fungerar inte hemma så det får bli ett mobilinlägg istället ;-). Bilden har jag tagit kort på från datorn så det är inte så bra kvalité men den är tagen i november när vi hade födelsedagsmiddag i Stockholm. Det var länge sen vi sågs så det är verkligen på tiden. Nu  ska jag göra några ärenden och sen möta upp Sofia.


Surprise! Ryvita med ett annat pålägg :-) ...

img_3565 (MMS)

Surprise! Ryvita med ett annat pålägg :-) skinka och avokado. Nu är det träningsdags så vi hörs efter det!


Semesterplanering

Jag och Håkan har äntligen kommit igång med semesterplaneringen!
Vi åker till Rom 2 juli med kören och därefter så kommer vi att stanna kvar i Italien och semestra lite på egen hand när vi ändå är där ;-). Som det ser ut nu så kommer vi att åka söderut mot Neapel, Capri och Sicilien. Det ska bli så underbart att få semester och både kunna njuta av sol och bad samt shopping och sevärdheter.

Här är en bild från hotellet som vi ska bo på i Taormina, Sicilien.


Jag längtar!

Sushi på balkongen

Eftersom det inte blev någon promenad igår (på grund av mitt knä) så bestämde jag och AL för att äta kvällsmat tillsammans =0). Mysigt att äta tillsammans med någon annan. Vi lyxade till det med sushi från IGOR.





Tyvärr blev korten på de snygga tjejerna inget vidare på grund av vindet i håret så ni får nöja er med sushibilderna ;-)

SOL

Igår så satt vi ute en stund på lunchen, det var så varmt och skönt!

Här är Jennifer och Peter


Såhär ser det ut där vi sitter och solar

Jag älskar vårsolen!


Heldagsmöte

God morgon, god morgon!

Idag har vi heldagsmöte med jobbet, vi ska ha konferens + vara på studiebesök och avsluta kvällen med en middag, en rolig dag =0).

Här kommer några bilder på jobbtjejerna från frontturen 2010
Serietidningsmuséet på Tidö slott



Frösåkers brygga, där vikingarna bor



Kungsbyn

Båttur på Mälaren


Häst- och vagntur genom Västerås.




Balkongmöbler

Igår när vi åkte hem ifrån Grythyttan så var vi in på Jysk i Örebro. Vi insåg direkt bär vi startade från Grythyttan att vi inte skulle hinna till Västerås innan klockan 19 (när de stängde) så då passade vi på att kolla läget i Örebro.

Vi hittade en fin grupp som vi tror kommer att passa bra på balkongen och det var ett riktigt bra paketpris på den =0) tyvärr fanns den inte hemma idag så vi kunde inte få med oss den på en gång (vilket jag hade hoppats på). Nu vet vi i alla fall vad vi vill ha, så nästa gång Håkan är här så får vi se till att ordna ett besök på Jysk.







Dynorna som vi tyckte passade bäst till ser ut såhär:


Jag längtar tills balkongen är iordninggjord inför sommaren! Nu ska jag bara bjuda över mina syskon som har gröna fingrar så att de kan fixa jordgubbar, smultron och tomater ;-)

Självkänsla!

Gissa om jag blev glad när jag kom hem och såg att jag hade fått ett paket ifrån Sofia =0).





Paketet innehöll två böcker skriva av Mia Törnblom, "Självkänsla nu" och "Mera självkänsla". De handlar om självkänsla (som namnet antyder ;-) och det var precis vad jag kände att jag behöver jobba mer med. Så nu är det bara att sätta igång och läsa och inspireras!

Tack Sofia!

Mellanmål

Igår testade jag ett mellanmål som var nytt för mig, "Anja Pärssons tranbärstankar". I Grythyttan finns det ingen fika som är direkt nyttigt så då fick det bli den här påsen. Den var helt okej men jag har testat andra blandningar som har vart betydligt godare.



Betyg: 3 av 5

Dagens lunch

Lunchen idag blev samma som vi åt igår kväll.



Marinerad fläskkarré med stekt lök, sallad och majskolv. Så gott!

Champagneprovning

God morgon på er!

Dagen idag består av jobb och så badminton ikväll. Här kommer lite bilder från dagen igår.

Vi passade på att njuta av solen under lunchen i Grythyttan, det var så varmt och skönt!



Champagneprovning


Från vänster till höger:
Vin nr 1, 1995 Fleury Brut ca 699 kr
Vin nr 2, 2000 Jaquesson Brut ca 689 kr
Vin nr 3, 2002 La Grand Année Brut Bollinger ca 849 kr

Fina champagner men ingen av dem föll mig i smaken, de var helt okej men det finns annat som jag tycker bättre om =0).

Håkan vaskar champagne ;-)


Nu är vi tillbaka i Vässan! Håkan tankar b...

img_9893 (MMS)

Nu är vi tillbaka i Vässan! Håkan tankar bilen, sen ska vi till Ica, lämna bilen hos mina föräldrar och sen äntligen hem och laga middag! Jag är så hungrig.


Nu lämnar vi Grythyttan för den här gången...

img_6463 (MMS)

Nu lämnar vi Grythyttan för den här gången, nu är det bara att sätta igång med nästa inlämningsuppgift när vi kommer hem.


Veckan

Måndag
Föreläsning i Grythyttan hela dagen

Tisdag
Jobb
Badminton

Onsdag
Heldagsmöte med jobbet
Middag med jobbet på Varda

Torsdag
Träna på gymet
Plugga
Konsert

Fredag
Konsert
Plugga
Konsert

Lördag - Påskafton
Plugga
Middag hemma hos mina föräldrar

Söndag
Träna på gymet


Vi har en stor inlämningsuppgift som ska in nästa måndag, eftersom vi har haft uppgifter som ska in idag så har jag inte börjat med den här uppgiften ännu... Men det ska väl gå ändå hoppas jag.


Påskdukningen 2009 i Lund.

Dagens lunch. Fiskwallenbergare med vitvin...

img_0478 (MMS)

Dagens lunch. Fiskwallenbergare med vitvinssås. Inte så bra med tanke på potatismoset, men det var potatismos till färsjärparna också, och då lät fisken godare så jag åt en del av moset och nu hoppas jag att jag inte blir hungrig snart igen.


Johannespassionen

Konserten igår gick jättebra! Det var kul att sjunga med orkester och solisterna var så duktiga.
Såhär såg det ut under repet.


Jesus, Evangelisten och dirigenten.


En glad Ulrika...


En mindre glad Johan.


Delar av orkestern och kören.


Johanna har fruktstund.

Blindprovning pågår ;-) Det är mousserande...

img_5419 (MMS)

Blindprovning pågår ;-) Det är mousserande viner som föreläsningen handlar om idag. Mycket intressant och lärorikt :-)


Grythyttan nästa

Nu är vi på väg till Grythyttan för en heldagsföreläsning, om jag inte minns fel så kommer den att handla om mousserande viner, kul!
OM vi hinner så ska vi svänga förbi någon affär som säljer utemöbler på vägen hem. Nu är det varmt ute och jag vill kunna utnyttja balkongen till max. Vi har ett litet bord och två stolar i dagsläget men vi vill få dit fler sittplatser och ett rejält bord. Dessutom vill jag att det ska finnas två solstolar så att vi båda två kan ligga bekvämt när vi ska sola. Nu får vi turas om, vi har en baden-baden, (men den är på väg att ge med sig för den har ca 35 år på nacken) och den andra får ligga på en yoga-matta... Det är  bättre om båda två kan ligga skönt och sippa drinkar i sommar ;-).


Balkongliv

Såhär såg det ut tidigare idag när jag och Håkan jobbade med en inlämningsuppgift och sen tittade på Mästarnas mästare ute på balkongen som badade i solsken ;-)



Efter en stund bytte vi ut morgonrocken mot ett paraply, det var lite mer bekvämt och lätthanterligt ;-)


Dagens!                    Klänning från I...

img_8288 (MMS)

Dagens!                    Klänning från Isolde, topp från Esprit, leggings från Indiska, skorna har jag fått från Anna och solglasögonen är från Miu Miu.


Kärleksråd

När vi gifte oss fick alla gäster skriva en kort hälsning och ge oss goda råd inför framtiden på ett kuvert. I kuvertet låg det tepåsar. Tanken var att vi skulle ha långa lördagsfrukostar, njuta och dricka te och få ett råd i veckan för ett år framöver =0). Vi blev så glada för den fina gåvan.

Idag var det dags för en mysig frukost och ett kärleksråd.



Det här rådet kom från våra amerikanska vänner.

Dear Kristin & Håkan
We enjoyed your wedding immensely. Look forward to your trip to N.Y.
Best wishes for the future. Live, love and be respectful and happy.

Nick & Keryn Cerbone


Kom gärna och lyssna!

img_5173 (MMS)

Kom gärna och lyssna!


Frukost på balkongen

Idag lyxade vi till det och satt på balkongen och åt frukost. Västerås är den varmaste staden i landet idag, jippi! Så skönt när solen värmer.

Ryvita med makrill och te till mig, Håkan åt tekaka med ost, yoghurt och te.
 


De fina tekopparna och faten kommer från Villeroy & Boch. Vi fick dem när vi gifte oss, de används flitigt. Jag älskar dem!

Dagens schema

Åh, vilket fint väder det är ute. Jag ska ligga på balkongen och läsa en stund innan det är dags att göra sig iordning, äta lunch och bege sig till Domkyrkan för ett genrep med kören och orkestern inför kvällens konsert. Det är Johannespassionen av Bach som ska framföras!

Ikväll ska vi laga middag och njuta av att uppgifterna (förhoppningsvis) är inlämnade =0).


Jag vet inte riktigt vad vi ska äta ikväll men jag tror att det blir någonting med räkor =0).

JOBB

Jag blev blixtinkallad till jobbet idag eftersom de var kort om folk. Så, jag fick ge upp den underbara solen på balkongen och bege mig till jobbet. Det innebar också att jag missade dagens körrep, men vi ska ha ett genrep imorgon så det känns betryggande.

Jag fick lämna den msyiga solstolen och plugget. Det var riktigt varmt och skönt och jag låg i bikini =0)


Dessa fina blommor passerade jag på väg till jobbet


En ny bekantskap

Igår när vi åt middag på FRANK så drack vi ett jättegott italienskt vin. Det var fruktigt och ganska torrt men inte så mycket tanniner, en blandning av Nero d´avola och Cabernet Sauvignon. Såhär ser det ut:

Det passade bra till maten, oxrygg med krassesallad, betor och rödvinssås (jag hoppade över mina pommes).


Gårdagens outfit

Igår kväll blev jag trött på mina böcker och vi tog en tur till Circus och Frank.



Kläder, Tunika MQ, leggings Indiska, skor Replay, väska Michael Kors.
Smyckena kommer ifrån Kappahl, P. Diddy och örhängena hade jag när jag gifte mig men minns inte var jag har köpt dem.

Veckans skor

Nu när det är varmare ute och våren är här så är det nu dags för ett par pumps!


De är blåa med vita detaljer.




Godmorgon! Vi är redan vakna, nu ska vi ti...

img_5834 (MMS)

Godmorgon! Vi är redan vakna, nu ska vi titta på Stockholm-Båstad sen äta frukost och plugga innan det är dags för rep     inför morgondagens konsert. Vi hörs lite senare ;-)


Cosmopolitan på Circus! Julius är ju bara ...

img_9915 (MMS)

Cosmopolitan på Circus! Julius är ju bara bäst på drinkar!


Soffmys

Stefan och jag har uppdaterat bloggens layout idag och nu börjar vi närma oss. Det är lite smådetaljer kvar men det mesta är klart.

Nu har jag och Håkan myst i TV-soffan en stund. Jag har tagit ögondroppar för min allergi så nu känns det bättre. Det är dags att ta sig upp från soffan, göra sig iordning och bege sig ut i krogvimlet!



Jag hoppas att ni får en fin fredagskväll!

Robs Deli

Innan Stefan satte igång med bloggen idag så bjöd jag ut honom på lunch. Vi gick till Robs Deli i IGOR. Anna och Albin var också där så vi fick en liten pratstund med dem. Albin är så söt!!!

Min fina bror

Stefan åt pestokyckling med fetaost och soltorkade tomater.

Jag åt en sallad med kyckling och kräftstjärtar.


Jag gillar deras stolar, de är större än en vanlig stol, som en enklare form av fåtölj och så är färgen och mönstret fint.


Bloggjobb

Jag har besök av min lillebror som hjälper mig med bloggdesignen. Han sitter och jobbar och jag hejar på och jobbar samtidigt med min hemtenta, det går ju ganska bra, eller inte =0).



Han har fått fika så att han ska vara nöjd och glad, jag nöjer mig med vatten eftersom jag ska vara duktig med kosten...

Paket

Alvora kom förbi med en present igår.


En jättefin springform. En sån form som man kan "knäppa upp" på sidan ;-). Superbra! Och väldigt fin färg.
Tack gumman!
PS. Här ser ni Alvoras kavaj (en sån som Linda köpte) så vårigt och snyggt! Hon har även på sig det halsbandet som hon fick av mig när hon fyllde år, det syns inte så jättebra med det är det långa halsbandet.


Kontrastträning

Igår körde jag ett kontrastpass. Det är något som elitidrottare gör för att bygga muskler men om man ändrar antalet repetitioner så blir det ett fettförbränningspass istället. Det går ut på att göra en explosivövning och sen en muskelövning (på gränsen till mjölksyra) där man tränar samma muskelgrupp, 12 rep av varje och det ska upprepas 5 gånger. Jag kan ha missuppfattat någonting nu, för jag har liksom inte stenkoll, men nåt sånt var det ;-).
Det var iallafall grymt jobbigt!

BEN & RUMPA
Vi började med knäböj, 12 rep och sen 10 upphopp, detta ska man göra 5 gånger.




Därefter marklyft...




...som kombinerades med grodhopp!


Den roligaste bilden ;-)


MAGE


Det blev även sit-ups och andra magövningar!
Ett roligt men jobbigt pass. Efter det så joggade jag 2km i ett lugnt tempo, det gick bra med knät så jag hoppas att jag kan öka på ytterligare nästa pass (som är idag).


Morgonpromenad med AL, check! Nu är det da...

img_7936 (MMS)

Morgonpromenad med AL, check! Nu är det dags för frukost :-)


Titta vad jag har fått ;-). En present frå...

img_8722 (MMS)

Titta vad jag har fått ;-). En present från AL <3 Kan ni gissa vad den innehåller? Den är bra att ha när man bakar...


Helt slut!

Nu är jag hemma från gymet och det är dags att ta en dusch och börja fixa kvällsmat. Jag bläddrade igenom bilderna som Bettan tog idag och den här är ju bara för hemsk ;-). Jag skrattar så fort jag ser den.
Jag ska berätta mer ingående om träningen imorgon för vi körde en speciell träningsvariant idag.

Kristin flyger!

Kolla in min min =0)

Vårruset

Jag ska vara med och springa Vårruset tillsammans med jobbet den 17 maj. Det är tradition på jobbet och jag är alltid med. Förra året fick jag dock passa de andras grejer eftersom jag hade skadat knät.

Nu kan jag springa 1 km utan problem, MEN Vårruset är 5 km...så nu är det dags att testa lite längre distanser. Jag tänkte börja med 2 km i sakta joggingtempo (eftersom jag kan gå 5 km utan problem) och se hur det känns. Om det inte funkar den 17 maj så får jag väl gå, men eftersom de andra springer så känns det inge roligt att gå själv.

Jag ska träna nu klockan 16 och om jag orkar efter gympasset så ska jag testa joggingen (nu när jag har skrivit det här i bloggen så har jag väl inget val... ;-) det beror lite på hur mycket konditionsträning det är på passet.
Ni får en rapport senare ikväll om hur det gick.

Det syns iallafall att de är välanvända!

Om jag ska springa Vårruset så måste jag nog uppgradera springskorna till en nyare modell så att de har maximal dämpning.



Våriga naglar

Fina Jessica, världens bästa nageltjej


Vårigt!




Våriga och söta men ändå lite tuffa med de svarta detaljerna ;-). Jag älskar dem!


Nu är jag klar hos Jessica, och ska köpa m...

img_3343 (MMS)

Nu är jag klar hos Jessica, och ska köpa med mig lunch hem. Det är vår ute och jag pumpspremiär, så nice!


På väg till Jessica

Nu är jag på väg till Jessica på Aqva för att snygga till mina naglar. Förra gången var det guldglitter inför Guldstänk. Vi får se vad vi hittar på den här gången, som vanligt så är jag sugen på GLITTER ;-)


Såhär ser naglarna nu just nu.

Ni får se bild på slutresultatet senare ;-)

Frestelse på körfikat...

img_4827 (MMS)

Frestelse på körfikat...


Svåra val...

Jag ska studera i höst och har suttit framför datorn många kvällar för att välja kurser. Jag vill välja något som är roligt och lärorikt, så det är lite svårt att faktiskt ta tag i det, klicka i och skicka in anmälan.

Just nu är det Företagsekonomi B på distans det som lockar mest. Vi får väl se, ikväll vill jag skicka in det så att jag kan släppa det sen.

Åh, vad glad jag blir när jag ser den här bilden. Den är tagen hösten 2008 när jag bodde i Lund och pluggade företagsekonomi och lite juridik. Både Caroline och Sofia ser så glada ut!


Födelsedagspresent

Eftersom mina föräldrar var i Thailand när jag fyllde år så kunde de inte uppvakta mig då, men igår så fick jag min present.







3 st finfina kuddar till sovrummet. De matchar mina favoritlakan och tapeten perfekt! De kommer från Åkanten, en ganska nyöppnad butik som ligger precis vid Svartån och Kalle på Spången här i Västerås.
Ni ska få se bättre bilder sen ;-).

Jag sitter i fikarummet på jobbet och läse...

img_6277 (MMS)

Jag sitter i fikarummet på jobbet och läser VLT, idag har de ett uppslag med tapasrecept, tur för mig eftersom jag älskar tapas-konceptet. Nu kan jag få inspiration till nya recept. Jag jobbar sent idag och sen är det raka vägen till kören!


Fin kavaj

Igår kom AL in och hälsad på mig på jobbet och hon hade på sig en fin somrig kavaj. Linda blev helt inspirerad så hon köpte sig en likadan. Såhär fin är hon i den.


Badmintonen igår

Morrn morrn!

Igår så var det dags för badminton. Det blev en annorlunda träning. Det var tydligen bara jag och mamma som skulle spela av de ordinarie så min lillebror och min pappa följde med.
Min lillebror har inte spelat så mycket badminton men är allmänt vältränad, min pappa är ett badmintonproffs och jag kommer aldrig att kunna slå honom.

Jag och min lillebror Stefan spelade mot mamma och pappa (pappa gav inte allt...). De vann första set och vi andra, vi spelade om en middag på FRANK så det var höga insatser ;-) väldigt spännande. Tyvärr så vann mamma och pappa det sista setet och alltså hela matchen och en middag på FRANK! Det är de värda.

Sen  körde vi lite olika konstellationer, det var så kul! Det var högt tempo och många bra och långa bollar. Vi spelade i 2 timmar så det blev en bra träning!


Förlorarna...men vi spelade bra ändå (och hade roligt ;-)

Riche

Håkan hade valt restaurang i lördags, det enda jag visste var att bordet var bokat till kl 21 så det var spännande att se vart vi skulle hamna när vi gick från hotellet =0). Han hade valt en riktigt bra restaurang, Riche. Maten var helt fantastisk, precis som servicen och stämningen var på topp!

Håkan studerar menyn


Fördrink


Förrätt, blomkålssoppa med tryffel och oxsvansrilette


Grillad, hängmörad entrecôte till varmätt, med olika tillbehör




Jag är redo att hugga in på varmrätten


Kaffe och en tryffel eftersom jag inte ville ha någon dessert




Ser ni den blonda tjejen till vänster i bild? Det är Blondinbella ;-). Det är en mörk bild eftersom jag inte hade någon blixt på. Jag följer hennes blogg varje dag så det var kul att få se henne irl. Hon är så otroligt duktig på det hon gör och hon har en fantastisk energi.



Vi fortsatte med drinkar efter maten


Notan

Elle

Nu har det nya numret av Elle interiör kommit hem till mig! Nu har jag en massa rolig läsning och inspiration att se fram emot!


Goodiebag

Vi fick med oss en goodiebag från läsarträffen och den innehöll en massa roliga och fina saker. Linn hade jobbat på och fått så bra grejer till Goodiebagen!





Mineralvatten, Sköna hem, Cosmopolitan, Är det någon där? av Marian Keyes, DVD-filmer Bröllopsfotografen och Den svarta Dahlian, mascara, lip gloss, choklad och ett smycke från Smyckesprinsessan.se. Det var lite som julafton när jag gick igenom goodiebagen på hotellrummet!

Söndag i Stockholm

Solen strålade när vi gav oss av från hotellet.


Eftersom det var söndag så gick jag utan smink och med otvättat hår, så skönt att inte bry sig så mycket.


Vi åt lunch inne i Gallerian. Vi hade bestämt oss för att äta sallad eftersom helgen hade varit rätt onyttig. Håkan beställde in en ceasarsallad men eftersom det är krutonger i en sådan så bestämde jag mig för en kräftsallad på amerikanskt vis... som ni ser på bilderna så skulle jag ha tagit ceasarsalladen istället. Hur kan man kalla det här för sallad?


Det är snarare en kall pastarätt.

Håkans caesarsallad


Håkan njuter av solen


På tåget hem bläddrade jag i Kupé och läste bland annat en artikel om hur man kan sova bättre, väldigt välbehövligt men tyvärr så innehöll artikeln inga nyheter för min del. Artikeln med September var däremot kul att läsa.



Fotomodell

God morgon!

Dagen idag består av jobb, badminton och plugg. Fullt upp hela dagen med andra ord.
Jag har glömt att berätta om en nyhet här på bloggen. Nu finns det en gilla-knapp, så om man inte orkar kommentera så kan man klicka på gilla-knappen istället ;-).

Min chef kom in med Mimers årsredovisning till mig igår och visade ett uppslag där jag och Håkan var med på en bild.

Såhär ser den ut, en riktigt fin framsida, man ser direkt att det är Marion Belin som har målat motivet.


Vår bild


På sista sidan fanns den här fina bilden där man ser en del av vårt hus.

Måndag

Jag blev så glad när jag kom till jobbet idag och såg den här fina lappen som Jonna hade lämnat till mig.



Jag satt ute i solen 40 minuter på lunchen idag, det var så skönt att känna hur solen värmde, jag satt i lä så det gick bra att sitta i linne ;-) äntligen är våren på väg! Det fungerar bättre med allergin nu när jag har kommit igång med allergitabletterna men när gråbo-gänget sätter fart så kommer det nog att kännas av mer än det gör just nu.

Eftersom jag jobbade stängning idag så blev det en lugn hemmakväll för mig. Jag har ätit middag och jobbat lite med en inlämningsuppgift, nu har jag tagit en paus och tittar på "En unge i minuten" en skön måndagskväll helt enkelt.


MICHAEL KORS

I lördags shoppade jag loss!


Jag handlade en sjal på Indiska och skinnjacka på Lindex.



Och så min stora favorit, jag fick sätta mig inne på NK och ha en diskussion med mig själv om det var värt att köpa den här väskan, och som ni ser nedan så var det värt det (den kostade faktiskt minde än jag hade väntat mig).









Jag älskar den!

Lördag i Stockholm

Här står jag i solen på stationen och väntar på tåget som ska ta oss till Stockholm

Titta vilken klarblå himmel!


NKs skyltning är så läcker!








Lunch på Café Crème




Lunchen




Jag fick ont i magen och blev helt svullen av lunchen, antagligen för att jag inte har ätit bröd på 2 veckor, inte roligt alls. Nu vet jag att jag ska skippa mjukt bröd (det har Bettan sagt tidigare men nu fick jag själv uppleva hur kroppen reagerar på det).

Vi hälsade på Frida och alla fina väskor i Sturegallerian.


Söta Håkan!



På hotellet pågick det både fotograferingssession och filminspelning, spännande! Tyvärr var det lite hemlighetsfulla. Det enda jag hörde var att något av rummen hade förvandlats till Istanbul :-).
Bilderna från kvällen kommer senare...



Lunch

Nu är det äntligen lunch! Idag blir det samma mat som jag åt till middag igår, eftersom det är en av mina favoriter så gör det mig ingenting ;-).



Men såhär fin tallrik äter jag inte på idag, det blir mer matlådeversionen.

Bloggträff med Linn Herbertsson och PT-Fia

I lördags var jag på bloggträff med Linn Herbertsson och PT-Fia. Jag följer Linns blogg varje dag och PT-Fias blogg lite då och då. Det var så roligt att få träffa dem och höra dem berätta och diskutera med oss läsare. Vi samlades på Tidningskungens kontor på Östermalm och Linn och PT-Fia pratade och alla var med och diskuterade hälsa, träning, bloggande och en massa annat.

Här kommer en gruppbild, det finns en liknande på Linns blogg. Den här bilden har jag lånat från PT-Fias blogg.



Här kommer mina bilder på Linn och PT-Fia






Tack för en trevlig kväll!

Vilken helg!

Den här helgen har vart den bästa på länge. Jag var ledig hela helgen och fick spendera den med min man, kan det bli bättre?

Vi var på FRANK i fredagskväll, vi spenderade lördagen i Stockholm med sol och shopping. Jag gick på bloggträff med en av mina favoritbloggare, Linn Herbertsson. Håkan överraskade mig med en middag på Riche (där vi såg en hel del kändisar ;-). Fantastisk mat, god dryck och bra stämning. Vi tog sovmorgon på söndagen och njöt sen av solen och en mysig lunch. Jag lagade middag som vi njöt av tillsammans innan jag följde med Håkan till flygbussen. Okej, det är inte roligt när Håkan åker, vi fick nästan 2 dygn tillsammans efter 2 veckor isär och det är alldeles för lite, men jag försöker att se det positivt och den tid vi hade tillsammans var helt underbar =0).

Här kommer en bild på mig och Håkan som har några år på nacken men jag blir glad när jag ser den ;-) jag ser så trött ut men Håkan ser pigg och glad ut.

Hösten 2008 i Höllviken.


Veckans skor

Sent om sider kommer här veckans bidrag. Det är mina nya stövlar från Scorett, som jag köpte för 100 kronor på deras utförsäljning.




Träningen

I fredags körde jag och Bettan ett blandat pass. Eftersom det var det tredje passet för veckan så körde vi lite olika övningar.

Konditiondträning, jag hoppar så snabbt så hopprepet syns inte ;-)


Benpress, nytt rekord även denna gång, minns inte vikten men typ 110kg eller nåt sånt...



Sittande rodd, jag vet att jag ser sur ut men jag är koncentrerad.




Magträning


Jag och Bettan

Det var ett jobbigt pass men det är så skönt med sådana pass!!!


Dagens




Idag har jag på mig tröja från H&M, leggings och sjal från Indiska, skinnjacka från Lindex, stövlar från Bianco, väska från Benetton och solglasögon från Miu Miu.

Nu har vi precis kommit till Västerås efter en lugn tågresa från Stockholm. Solen skiner och vi har en mysig söndag i solen.

Nu har vi checkat ut från hotellet och ska...

img_4739 (MMS)

Nu har vi checkat ut från hotellet och ska äta lunch i solen ;-)


Överraskningsmiddag på Riche! Vilken fanta...

img_7247 (MMS)

Överraskningsmiddag på Riche! Vilken fantastisk dag det här har varit! Jag älskar mitt liv!


Redo för bloggträff med Linn Herbertsson!

img_4530 (MMS)

Redo för bloggträff med Linn Herbertsson!


FRANK

Igår kväll var jag och Håkan på FRANK. Vi hade inte träffats på 2 veckor så det var verkligen läge att fira ;-)

Till förrätt blev det italiensk råbiff. Så gott!


Jag


Varmrätt, oxrygg med krassesallad, betor och lök med rödvinsås.


Håkan


Vinet, som kom från Argentina.


En mysig och väldigt god middag!

Idag testar vi att få upp en header här på...

Idag testar vi att få upp en header här på bloggen ;-) så kul! Du är så duktig lillebror :-). Ha tålamod om det inte ser ut som vanligt på bloggen, snart ska den vara sitt vanliga jag igen, men snyggare!


Lunchdags! Vi sitter på café crème och vän...

img_6167 (MMS)

Lunchdags! Vi sitter på café crème och väntar på lunchen. Det ska bli gott  :-).


En eftermiddag med Edvin

Jag och mamma hämtade Edvin på dagis igår eftersom både Micke och Emma jobbade sent. Han var en solstråle hela eftermiddagen, även om han inte riktigt förstod vad vi gjorde på dagis ;-)...

Innan vi gick ifrån dagis passade vi på att leka lite.





Sen gick vi hem och lekte, här är Edvins fina tapet


Matdags


Dags för ett bad


Nyduschad och busig ;-)





På väg till Stockholm för shopping och sen...

img_9709 (MMS)

På väg till Stockholm för shopping och sen bloggträff med Linn Herbertsson! Härlig lördag


Dagens

Idag har jag på mig leggings från Indiska, tröja/klänning från H&M, halsband från Kappahl och väska från Benetton.




En fin tavla

När jag gick förbi Ekströms konst såg jag en fin tavla i skyltfönstret. Den passar inte in hemma hos oss men det var riktigt somrig och fin.



Konstnären heter Olga Semenova.

Kestine

Jag hittade en ask tabletter från förra året så nu har jag intagit första tabletten och hoppas på snabb förbättring!



Halv åtta hos mig

Igår kom Pernilla över på middag. Såhär såg jag ut när jag skulle börja med köksbestyren.



Pernilla hade med sig gott vin


Kvällens middag, oxfilé med rotfrukter och turkisk yoghurt





Ja, jag åt dessert, nu får jag vara nyttig i helgen, vilket blir svårt med tanke på att vi ska äta ute men jag får tänka mig för.


Allergi

Nu när våren börjar närma sig så börjar det klia i ögonen, näsan rinner och jag nyser mest hela tiden! Jag får gå osminkad och är rödögd. Det är hög tid att införskaffa årets förråd av allergitabletter.

Här kommer en bild på mig och Håkan från Prag 2008. Våren hade inte kommit till Västerås än men i Prag var den i full blom och såhär fin var jag första dagen innan mina tabletter började verka.

Okej, man ser inte riktigt hur svullen jag var runt ögonen på just det här kortet...

Träningsdags!

Ojojoj, det känns verkligen att det är nya pass på gymet. Efter onsdagsträningen så har jag en sådan mjölksyra i axlarna (eller, det är kanske inte mjölksyra men musklerna är helt slut) och efter gårdagens pass med biceps och rygg så har jag nu ont överallt i överkroppen. Jag undrar hur dagens pass ska gå...kommer jag ens att kunna röra mig imorgon när jag ska till Stockholm?
Igår körde jag rygg, bröst, biceps och lite mage. Riktigt roligt och jobbigt. Idag blir det ett pass som innehåller lite allt möjligt men jag hoppas på mycket mage, den ska bli betydligt plattare än vad den är nu så det är hårdkörning som gäller!

Jag bjuder på en osminkad och osmickrande bild iförd dagens träningsoutfit.


Vi hörs lite senare!

Körölen igår

Igår var det dags för köröl igen. Vi laddade genom att sjunga Johannespassionen sista halvtimmen på repet innan vi gav oss iväg till Bishop.

Linda noterar lyften.


Ulrika och Erik


Mats och Patrik


Min ramlösa (det blir tillräckligt med alkohol ändå den här veckan)




Ulrika


Hanna och Erik



Snickerskakor

Igår hade jag med mig snickerskakor till körfikat. De är så goda och mumsiga! Receptet kommer ursprungligen från Leila men jag har ändrat om lite grann.




Recept

1 burk jordnötssmör (krokant/med bitar)
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 dl kokosflingor
5 dl Rice Krispies
100 gr 70% choklad
200gr Marabou mjölkchoklad



Gör så här

1. Smält jordnötssmör, sirap, strösocker och vaniljsocker i en kastrull på spisen.

2. Rosta kokos i en torr stekpanna.

3. Rör försiktigt ner kokos och Rice Krispies i jordnötssmeten.

4. Fördela smeten på 2 avlånga brödformar klädda med bakplåtspapper.

5. Låt stelna i kylskåp, cirka 1 timme.

6. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Skär kakan i cirka 2 cm breda stänger och doppa dem till hälften eller helt i smält choklad.

7. Ställ in i kylen igen och låt stelna







Väldigt enkelt och gott!

Lunchen

Idag blev det en räksallad från Systrarna Eriksson. Så gott!



Eftersom det blir en ordentlig middag ikväll så får det bli en lätt lunch.

Brandkåren på besök hos grannhuset

När jag höll på att göra mig iordning så hörde jag en massa sirener, och de tystnade precis utanför vårt hus... Jag tittade ut (åt vänster eftersom det är där torget är och det är där det brukar vara mest action) och såg då poliser och polisbilar som blockerade vägen precis nedanför sovrumsfönstret. Min första tanke var att det var ett automatlarm från banken som ligger precis bredvid oss, sen så hör jag hur glas krossas, fast från höger. När jag tittar dit så ser jag hur det kommer en massa svart rök från taket och de fönster brandmännen precis har krossat, därefter öppnar de ytterdörren och går in. Det är ett gammalt trähus så min tanke var att det typ skulle brinna ner till grunden, men det står fortfarande kvar, om än lite mer svart och vissa rutor är krossade.

Jag fick lite panik eftersom jag inte vet hur man stänger av ventilationen (det kändes liksom som en bra sak att göra), jag försökte ringa min man men han satt i möte så han svarade inte. Då ringde jag min syster, som inte heller visste men som i sin tur ringde sin man som försökte instruera mig. Problemet är bara att i vårat gamla 1800-tals hus så finns ingen sådan vetilation utan allt styrs från vår hyresvärd så det fanns ingenting jag kunde göra (enligt pappa).

Efter en lång stund så kom jag på att jag kunde ta lite kort så att ni kunde få se, men då hade den mesta röken försvunnit. Såhär såg det i alla fall ut då.

Bild tagen från sovrumsfönstret


Bild från köksfönstret


Jag tog en bild på poliserna också ;-) ser ni spegelbilden av polisbilden i fönstret? =0) Riktigt konstnärligt liksom


Tror ni att jag kommer att kunna sova inatt? Nej, jag kommer och ligga å vänta på att elden ska blossa upp igen...

En blind leder en blind...

När jag gick hem från gymet så såg jag det här



En synskadad man som leder en radiojournalist med ögonbindel =0) hunden såg först lite förvånad ut när de började gå men gillade snabbt läget. Jag gick bakom dem å hörde "nu kommer en cyklist" "till höger en bil" å så vidare. Radiojournalisten var väldigt lugn, hade det vart jag så hade jag känt att jag inte hade någon kontroll och fått panik, typ.

Nu är det hög tid för mig att göra mig iordning och bege mig till ICA!


God morgon

Jag hade lätt mjölksyra i axlarna hela dagen igår så vi får se hur det går på gymet idag. När jag skulle bära kakorna till kören igår så skakade armarna redan när jag gick ut genom porten, så jag trodde aldrig att jag skulle orka bära kassarna hela vägen till Kyrkbacksgården men det gick.
Det är nya pass nu så igår körde vi ben, axlar och triceps. Det var jättejobbigt och svetten rann vill jag lova! Jag minns inte vad det är vi ska köra för muskelgrupper idag men jag gissar på mage, biceps och rygg.

Idag ska jag även hinna med några ärenden, lämna in min skoluppgift, städa, handla och fixa middag eftersom jag får besök av Pernilla och jag ska även försöka att lägga upp ett av recepten från igår =0).

Jag åt min sedvanliga frukost men kastade en längtansfull blick på onyttigheterna i kylskåpet...





Dagens





Idag har jag på mig en kjol från H&M, topp och kofta från Gina Tricot, halsband från Pearls for girls och örhängen från Juvelen.

Nödlösning

Bakningen har flytit på fint och jag hoppas att det smakar gott också =0)

Såhär blev slutresultatet för hallon- och kokoskakan



Jag fick lite panik för en stund sen eftersom jag inte hade ströbröd hemma, men jag hoppas att det smakar bra med min nödlösning ;-), jag är lite skeptisk men som sagt, vi får se hur det smakar.

Efter kören så ska vi gå till puben och umgås lite. Jag vet inte hur många som ska följa med men jag hoppas att det är fler än det brukar vara.
Förutom bakningen så har jag hunnit med att uträtta flera ärenden idag, det känns bra! Nu är det plugg som gäller tills det är dags för kören.

Baka

Jag håller på att baka inför kvällens fika. Just nu står den här i ugnen, och den är alldeles strax klar. En hallon- och kokoskaka.



Och diskbänken ser ut såhär, vilket är mindre roligt.

Nu är det dags att städa innan det är dags för nästa kaka =0)

With a little help from my friends...

Eller snarare är det hjälp från min lillebror som jag kommer att få. Vi ska se över designen på bloggen och han ska hjälpa mig att fixa en header och lite annat skoj (jag är nämligen helt okunnig när det kommer till webbdesign och sån´t ;-). Ni får väl se om ni känner igen er här framöver.


Stefan & Emelie
Stefan & Emelie

Ingen kondis


Badmintonen gick sådär igår. Jag och Sonja förlorade första matchen i förlängning, vilket kändes helt ok, men sen kom 3 matcher som jag borde fått bättre resultat på, men det ville sig inte! Sista matchen vann vi efter förlängning, så vi slutade på topp! Jag var helt slut och svetten lackade så jag jobbade på bra men tekniken stämde inte och jag hade ingen kondis alls.
Jag tror att en av anledningarna till att jag inte riktigt orkade var att jag inte hann äta innan träningen.
De sista månaderna så har jag ätit middag innan och då har jag haft mycket mer energi och spelat betydligt bättre.

Såhär såg jag ut på träningen igår, blixten gör mig ännu vitare än vad jag faktiskt är + att jag är osminkad.




Idag är det gymet och bakning som står på schemat. Å så lite plugg, jag ska lämna in en hemuppgift den här veckan.

Mmm...

När jag var på ICA idag så såg jag de här kakorna, visst ser de smaskiga ut? Eftersom jag försöker att vara nyttig nu så köpte jag dem inte...men jag var bra sugen!





Mmm, Marabou!

Coffeehouse by George

Idag åt jag och Linda lunch på Coffeehouse by George, det är skönt att komma ifrån jobbet ibland.



Linda i sin fina sjal, den har en sån härlig färg!


En bättre bild på min kycklingsallad

Jättegott och nyttigt eftersom jag skippade brödet (som jag tycker så mycket om).

Ikväll är det badminton som står på schemat, och när jag kommer hem så måste jag verkligen sätta fart med bakningen...


Förlåt Edvin!

Igår när jag skrev min to do-lista för veckan så glömde jag en av höjdpunkterna. På fredag ska jag hämta min brorson på dagis! Vad dagiset heter och vart det ligger det har jag ingen koll på men det ska faster ta reda på, plus att jag har förstärkning iform av min mamma, Edvins farmor alltså ;-).

Edvin, september 2010


Nyår 2010-2011


Det ska bli skoj!

Lunch med fina Linda! Jag äter en kyckling...

img_2397 (MMS)

Lunch med fina Linda! Jag äter en kycklingsallad med mangosressing, gott! Ni får se fler bilder senare...


Vanilla & Apple

Igår så var Linda med på en bild i lunchinlägget, jag glömde skriva att det var hon men med tanke på att jag åt lunch med Linda E och Linda J så var det ganska troligt att hon på bilden också hette Linda =0).
Hur som helst så hade hon en "body splash" som doftade så himla gott!

Den är köpt på H&M och såhär ser den ut


Den kan verkligen rekommenderas =0) jag ska nog införskaffa en sån själv ;-)

Trots att jag har sovit längre än vanligt ...

img_8289 (MMS)

Trots att jag har sovit längre än vanligt så är jag helt slut, jag kom knappt upp ur sängen.  Idag får det bli mina turkosa örhängen i musse pigg-stil, jag hoppas att de kan pigga upp min dag ;-)


En effektiv kvinna

Det var så ljust och fint väder ute när jag och Linda gick hem från jobbet idag, trots att jag jobbade sent så fick jag en sån energi så jag dammsög, vattnade blommorna, plockade ur och i diskmaskinen, diskade det som skulle diskas för hand och plockade undan i köket. Nu känner jag mig duktig och den här energin betyder verkligen att våren är här! Det är så underbart att känna energi igen!
Eftersom jag sov dåligt inatt så trodde jag att jag skulle behöva vila en stund när jag kom hem för att ens orka med kvällen men jag är inte ens trött =0).
Jag vet att det här är sånt som många gör varje dag jämt och dessutom håller ordning på ett par barn å jobbar heltid å så men för mig är det här bra jobbat.


Blommorna som jag vattnade, orkidéerna doppade jag (heja mig!).


Nu är det nästa såhär fint i köket, bortsett från dukningen ;-)


Nu är det dags för kvällsmat och lite TV!

Veckan


Måndag
Jobb hela dagen

Tisdag
Jobb hela dagen
Badminton

Onsdag
Gymet
Baka
MK-rep
ASB

Torsdag
Gymet
STÄDA
Middag med Pernilla

Fredag
Gymet
Plugga
Middag med Håkan som kommer till Västerås, äntligen!

Lördag
Shopping i Stockholm
Bloggträff med Linn Herbertsson - det ska bli så kul!

Söndag
Tillbaka till Västerås
Håkan åker till Skåne =(
Plugga


Det är alltså en massa roligt som händer den här veckan. Förhoppningsvis får jag och AL in några morgonpromenader också.

En bild från Stockholm när vi var där i februari 2011.


Nu är lunchen snart slut och det är dags a...

img_8768 (MMS)

Nu är lunchen snart slut och det är dags att gå tillbaka ;-). Jag, Linda och Linda hade en mysig lunch, jag var duktig och hade med mig matlåda!


London bokat!

Nu har vi bokat resa till London! Vi åker dit i början på maj och ska fira Emilia i efterskott (hon fyller år 24 april). Det ska bli så mysigt!
Jag hade inte tänkt på att Will & Kate gifter sig 29 april, då vi hade tänkt att åka egentligen, men det kändes lite hysteriskt med ett kungabröllop i London och det är nog inte så lätt att få tag i ett hotellrum så vi åker 1 maj istället.
Jag är en stor rojalist som älskar allt kungligt, men jag tror att man ser det bättre på TV =0).

London juni 2010. På varuhuset House of Fraser.


Februari 2010. Towern.


December 2009. Håkan på Oxford Street.


Juli 2009. Jessica och Emilia på Byron´s
Byron

Oktober 2008. Emilia vid Big Ben.



Jag hoppas att det är varmt och skönt där då!


Godmorgon på er! Jag har sovit jättedåligt...

img_3408 (MMS)

Godmorgon på er! Jag har sovit jättedåligt inatt så det blir inget långt inlägg nu på morgonkvisten för jag prioriterade lite mer sömn ;-). Det är en lång arbetsdag idag, men vi hörs under dagen som vanligt :-)


Mat på G!

Det har varit fullt upp den här eftermiddagen med att leta recept, MdH-rep och sen iväg till ICA för att handla mat och bakingredienser. Det blev 2 fullar kassar som var riktigt tunga att bära hem.


Nu står kycklingen i ugnen och jag hopppas att den är klar snart för jag är så hungrig! Vi får se om jag orkar sätta igång med bakningen efter middagen eller om det blir TV-soffan, just nu känns TV-soffan mest lockande ;-).

Recept

Jag har letat efter recept till körfikat på onsdag. Jag vill göra något riktigt gott, kanske något som jag inte har provat förut. Leila Lindholm är min stora favorit när det gäller bakrecept, så jag sitter och tittar i hennes böcker "A piece of cake" och "One more slice" och frestas av alla fina bilder.

Här några av mina tidigare "alster" ;-)

Chokladkola, kolakakor och dumlemuffins


Sockerkaka med mjölkchoklad


Bullar


Vi får se vad det blir =0)


Söndagslunch

Såhär såg det ut när jag var på väg till repet imorse.


Det var mycket folk på gudstjänsten och sången gick bra så det var en rolig söndagsförmiddag!
Efter gudstjänsten gick jag och Clas till IGOR och käkade sushi.

Soppan


Clas


Clas tog en mellansushi


Jag tog Californian roll


Det var supergott, och väldigt trevligt att få lunchsällskap så vi tar snart en ny lunchdejt =0).

Syskonmys

Igår kväll blev det syskonmys på Gryta, Stefan och Emelie var i kolbäck, Håkan i Lund och Emma var ute på festligheter men jag, Anna & Micke, Anton, Edvin och Micke träffades.

Vi beställde thaimat, spelade kort och tittade på filmen 13, inte riktigt min typ av film men det var mysigt ändå. Här kommer lite bilder.

En suddig bild på välkomstkomittén som bestod av Anton och Edvin.




Anton var ledsen för att han fick inte krypa i trappen...


Edvin väntar på mat


Anton har halkat på gruset på dagisgården 2 dagar i rad och ser nu ut såhär


Vi spelade "Hjärter" när barnen hade lagt sig


Gissa vem som vann ;-) det går ut på att ha lägst poäng.


Storebror



Ensemble

Det blev ingen sovmorgon idag heller eftersom jag ska iväg till Domkyrkan och sjunga ensemble idag på högmässan kl 11. Vi ska repa nu kl 9.30 så jag ska alldeles strax bege mig iväg.

Andra planer för dagen är rep med MdH-gruppen på eftermiddagen, jag ska även hinna med att baka och fixa matlådor inför veckan som kommer.


En bild som visar insidan av Domkyrkan, tagen av Cilla Blom vid vår vigsel 3 juli 2010.
Bröllop 3 juli 2010

Syskonkväll på Gryta! Vi har ätit thai och...

img_5462 (MMS)

Syskonkväll på Gryta! Vi har ätit thai och spelat kort. Nu är det filmtajm ;-).


Jag glömde visa...

Jag köpte även en tadborstmugg till badrummet.



Just nu står den i det stora badrummet men när jag har hittat en som passar där så kommer den att få flytta till det andra badrummet där den kommer att matcha fint till de andra detaljerna.

Moderna hem

Jag har jobbat idag och kom nyss hem. På vägen hem så gick jag förbi Moderna hem för att jag skulle köpa en sån här, vet ni vad det är? ;-)



Det är en ställning till mina flaskor i köket. Såhär ser det ut med flaskorna i, problemet är bara att listen som de står på är för smal så att benen på ställningen kommer lite utanför och det leder till att varje gång man tar diskmedel så kommer den att rasa...inte så smart så det blir nog till att gå tillbaka till affären och istället ta den varianten i trä utan ben...jag som tyckte att vitt skulle passa bättre =(



Jag vill ju inte ha diskmedlet vid sidan om som på bilden nedan, dessutom så var det inget snyggt med det vita mot träbänken så det är bara att gå tillbaka.



Ikväll ska jag träffa familjen, var, när och hur har jag ingen aning om men det löser sig nog snart ;-)

Veckans skor


Den här veckan blir det ett par pumps som jag fick av Anna i december. Jag tror att hon köpte dem i Tyskland och jag älskar dem, de är både fina och bekväma! Tack Anna!





 


Något nytt

Igår när jag var inne på Lagerhaus så hittade jag de här fina krokarna som man kan sätta på dörren, min tanke är att jag ska ha dem på insidan av klädkammardörren.







Ni får se resultatet sen när de sitter uppe ;-)

Frukosten är uppäten och jag är redo för e...

img_8319 (MMS)

Frukosten är uppäten och jag är redo för en dag på jobbet. Det är jag och Gabriella som ska hålla ställningarna idag. Det ser ganska grått ut ute men jag hoppas att det spricker upp under dagen. Vi hörs lite senare!


TVkväll

Nu har jag precis ätit middag och sitter uppkrupen i Tvsoffan och slökollar på TV. Det blir en tidig kväll för mig ikväll. Jag ska jobba imorgon och jag är ganska trött så det känns skönt med en tidig kväll.

Det blev inga fina bilder när jag åt men visar 2 bilder från delikatessdisken på Ny matsedel istället



Nu ska jag titta på "Criminal minds" och efter det blir det sista avsnittet av "Halv åtta hos mig" för den här säsongen.



Ny matsedel

Jag har precis kommit hem från en tur på stan. Jag var inne en sväng på Gina Tricot för att byta storlek på ett par jeans jag köpte i tisdags (jag orkade inte prova dem då så jag tog den storleken jag hade för mig skulle passa, men de var för stora, de korvade sig för mkt över benen) och jag hittade inte ett enda par jeans i den modellen (jag kollade 4 olika färger)i min storlek så då gick jag fram till kassan där personalen berättade att den modellen skulle utgå =(. Jag har 4 par jeans av den modellen och tycker så bra om dem så det var riktigt tråkigt tycker jag.
Så jag fick lämna tillbaka jeansen och få pengarna tillbaka istället.

Sedan gick jag till Ny matsedel på Kopparbergsvägen och handlade middag till ikväll.





Mums!




Sommarväska

Den här väskan köpte jag härom dagen på Gina Tricot. Den kommer att passa perfekt i sommar när jag ska sitta på en uteservering i en somrig klänning och dricka ett glas rosé ;-). Jag längtar så till sommaren, speciellt när jag tittar ut och det är helt grått och regnar...


Träningen

Idag var det dags att gå igenom ett nytt pass, vi byter pass ca 3-4 gånger per år så att kroppen inte ska vänja sig utan hela tiden få ut maximalt av träningen. Det vi gjorde idag blir pass 1 och då tränar jag rygg, mage och biceps (om jag minns rätt).
Det var både roligt och jobbigt och dessutom så fick jag själv vara med och styra genom att lägga in 30 armhävningar och 3 min hopprep när jag ville i passet och dela upp det som jag ville.

När jag skulle resa mig upp efter en liggande bicepsövning så lyckades jag slå i mitt knä mot en av maskinerna och efter det ville det inte alls vara med =(. Att hoppa hopprep var bara att glömma (jag hoppade lite på ett ben men f*n vad jobbigt det var!) och det var tur att jag skulle göra alla armhävningarna på tårna för det gick inte att stödja knät mot golvet, därför blev det ingen löpning efter passet. Förhoppningsvis så blir det bättre om det får vila lite.
Det blev ingen promenad heller för Al fick ett jobbuppdrag så vi får se om det blir en promenix imorgon bitti istället.

Bjuder på en bild av det jag är mest sugen på just nu, lionbars!



...eller Leilas morotskaka ;-)


Men det ska jag inte äta just nu, nu är det dags för lunch =0).

Tabazco och Sinfoniettan

Jag och Kajsa träffades på Tabazco för lite tapas innan konserten.



Våra tapas, jag åt oliver, babyback ribs och getost med pinjenötter


Och så en bild till Bettan, vi åt ingenting av brödet =0)


Vi hann även med en sväng till Esprit och MQ, vad sägs om dessa brillor ;-) nej, inte min stil.


Konsertdags för Västerås Sinfonietta

Solisterna och orkestern, dirigent Roy Goodman


Program


De spelade stycken av Haydn. Rameau, Bridge och Britten. Alla stycken var fantastiska =0) en kanonbra konsert rakt igenom!

Såhär såg jag och Kajsa ut




Vi hade en supertrevlig kväll!

Fredag

Dagen börjar med en tur till gymet, 3e gången den här veckan, det känns bra ;-). Efter gymet blir det en promenad med AL, omvänd ordning idag men det är bättre med en lunchpromenad än ingen promenad alls.
Det känns som en väldigt bra start på helgen med träning såhär på fredagen, speciellt eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och det då känns mer motiverat att unna sig något gott ;-).

Tjejkvällen med jobbet ikväll blev inställd eftersom vi bara blev 2 stycken till slut,  så jag får se vad som händer ikväll.

Min frukost såg ut såhär, ovanligt va? ;-).



Jag hoppas att ni får en fin fredag!