2>

Slutfas för renovering, Göteborg och helgens planer

Det är snart två månader sen jag skrev här. Som vanligt betyder det att det är fullt upp här hemma. 
Wilma provar mina stövlar.

Steg ett i renoveringen är snart klar, 23 december ska walk in closeten vara klar enligt snickarna (vi håller tummarna) så julledigheten kommer att ägnas åt att fylla den med våra kläder. 
I helgen var vi i Göteborg och firade jul med Håkans sida av släkten. Av mina svärföräldrar fick jag boken "Säker Stil" skriven av Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret. Jag har längtat efter den boken och nu när det är dags att flytta in/packa upp alla kläder i wic-en så är det ett ypperligt tillfälle att rensa bland kläderna. Jag är inte nöjd med innehållet i min garderob då jag alltid känner att jag aldrig har något att ta på mig (trots mängder med flyttkartonger fyllda med kläder) och efter att ha plöjt igenom boken så har jag fått bra tips på hur jag ska tänka när jag väljer vad som ska få stanna kvar och vad som ska få ett nytt hem.
Bilder på renoveringen kommer längre fram.


I Göteborg hann vi med både hockey på Scandinavium och julmarknad på Liseberg. Vi hade tur för vi hängde på låset när Liseberg öppnade på söndagen och det var alldeles lagom med folk. Inga köer till vare sig karuseller eller chokladhjul. Det blev lite kallt efter några timmar ute så då åkte vi hem till barnens farmor och farfar igen.
En av vinsterna.

Helgen som kommer ska ägnas åt julklappsinköp, pepparkakshusbygge och granklädning. Vi ska även hinna med några vändor till återvinningen. Och så vore det mysigt att hinna slappa i soffan framför en bra film.