Det vill sig inte!

Jag försöker att ladda upp bilder här på bloggen men det går inte alls. Internet fungerar liksom inte riktigt som hemma... Så tills vidare får ni nöja er med mms-inlägg.

Idag har vi slappat vid poolen, det var inte många andra gäster där, vi var själva i ca 1 timme ;-) riktigt lyxigt! Ni ska få se bilder sen, det är helt underbart.
Vi skippade lunchen, det blev ett glas vin för mig och en öl för Håkan för det var så varmt så vi var inte hungriga (ovanligt!!!) vi gav oss ut på "stan" vid fyra-tiden och strosade runt bland alla butiker och kyrkor, sedan satte vi oss på en restaurang och åt middag. Det blev spaghetti med köttfärssås för min del, till det drack vi ett av de godaste vinerna hittills på resan =0). Mmmm!

Vi får se vad som händer imorgon, antingen blir det poolhäng eller så ska vi åka på en utflykt till Etna, den ser lite läskig ut (vi ser den från hotellet) för det ryker från den hela tiden. Vesuvius såg mycket mer snäll ut, Etna är mer skräckinjagande som Håkan uttryckte det.
Vi har läst i vår guidebok att det var ett gäng turister som dog vid utbrottet 1979...det skrämmer mig lite grann´ men Håkan är helt lugn ;-).
Vi stortrivs i Taormina, det är en underbar liten stad med otroligt mycket backar, här skulle man köra träning med Bettan... Varje gång vi ska tillbaka till hotellet så är det uppför, först en lång backe och sedan trappor å så backe igen. När vi gick till hotellet efter middagen vid 22-tiden så var det 29 grader ute, riktigt svettigt och det blir inte bättre av alla backarna ;-).

Hälsningar från en svettig Kristin som längtar efter en dusch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0