Helgens begivenheter och inredning

 
När jag hämtade Wilma igår så berättade personalen att det hade gått bättre än i fredags. Hon hade varit ledsen till och från men mindre än sist och hon hade ätit lite fisk till lunch. Det känns skönt att veta att det går åt rätt håll även om jag önskar att hon skulle vara glad när jag lämnar henne.
 
Vi hade fullt upp i helgen. Det var rephelg med kören, vi hade fest hemma hos oss på lördagskvällen och söndagen gick i ett!
Karusellen åktes med skräckblandad förtjusning.
 
Vi besökte höstmarknaden tillsammans med familjen så vi var ett stort gäng som åt lunch, shoppade lite smått å gott och såklart vann med oss choklad hem. Min mamma spelade en gång och vann direkt!
Wilma fick åka karusell tillsammans med kusinen Anton. Hon älskade det men som ni ser på bilden så var det läskigt. Hon grinade inte men var både rädd och glad under turen, och hon ville absolut inte stiga av när det var dags för nästa tur...så det blir nog fler karuseller framöver.
 
Efter marknaden besökte vi IKEA och Bauhaus. Våra elektriker har satt igång med elarbetet här hemma och då behövs det några nya lampor. Dels så var det några som är fel (av säkerhetsskäl) och sen är det några nya ställen som ska få belysning, bland annat ska vi få upp en lampa över matbordet i vardagsrummet.
Jag hade spanat in en lampa på IKEAs hemsida och den var ännu bättre irl så den ska vi ha två av i vardagsrummet, det var dock fler som var förtjusta i den så vi får vänta på att det kommer in nya i nästa vecka.
Vi hittade en badrumslampa på Bauhaus så det som behövs nu är en taklampa till sovrummet och en taklampa till gästrummet.
Det är så svårt att hitta fina lampor tycker jag. Dels så har jag och min man väldigt olika smak men utbudet över lag är väldigt dåligt tycker jag.
Här (klicka) ser ni vardagsrumslamporna från IKEA. Eftersom vi blev så förtjusta i Nymö-modellen så är jag nästan inne på att ha en sådan men i mindre format och kanske annan färg som taklampa i sovrummet men det är om jag inte hittar någon annan den här veckan.
 
När vi var och repade med kören i lördags så var Wilma hemma hos mormor och morfar och de spenderade dagen tillsammans med Wilmas kusiner. De var ute hela dagen och lekte, både i regn och solsken.
Här är Wilma tillsammans med Anton och Arvid, hon stortrivdes!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0