Chèvretoast

En supergod förrätt som är enkel att göra!



Ingredienser

Getost
Rostbröd
Rucola
Honung

Såhär gör du

Sätt ugnen på 175 grader. Dela chèvren i bitar och lägg den på en plåt klädd med bakplåtspapper som sen åker in i ugnen i ca 15 min, tills osten blivit varm och lite krämig.
Rosta brödet och lägg rucola i botten på en tallrik, på med brödet som du har honung på. Därefter på med osten, toppa med honung och på med en halv brödskiva på toppen.


Om man vill göra det lite mer avancerat så kan man förkoka rödbetor (eller gulbetor eller polkabetor) som är skurna i centimeterstora bitar, och låta dem vara med i ugnen när osten åker in.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0