Restaurang Indigo

Igår kväll bestämde vi oss för att gå på dejt. Jag hade hört många fina omdömen om en ganska ny restaurang som heter Indigo så vi bestämde oss för att gå dit. Det var ganska lite folk (vi var där redan vid 18-tiden) och ganska mycket personal. Tyvärr var det ingen wow-upplevelse.
Det kändes som att vi själva kunde fixa godare mat hemma. Dessutom hade de ingen koll på oss gästerna, Håkan tappade sin gaffel på golvet, vilket de hörde för de vände sig om och tittade, men ingen kom och frågade om han behövde nya bestick. De hade ingen koll på hur det var med drycken så vi fick vifta till oss dem när de var på väg ut med mat till ett annat sällskap för att be om mera(annars stod de borta i baren hela tiden) (jag uppskattar när servitrisen har lite koll, speciellt när det är 4 sällskap på 3 servitriser, och kommer fram och frågar om det saknas något eller om något ska fyllas på). Vid bordet bredvid fick de inget kaffe men det stod med på notan osv...

Maten var fint upplagd och det som var gott var manchego-osten, den var ljuvlig (men den har de ju inte tillagat), resten var väldigt salt. Vi kanske bara hade otur med kocken men vi kände inte att det var ett ställe som vi kommer att besöka igen.

Här är vi efter springturen, det började regna på vägen dit så vi hann bli blöta.





Maten
Potatisen, som de hade saltat med vanligt salt OCH flingsalt.


Manchego och Serano


Scampi


Spansk korv och kyckling


Entrécôtespett


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0