Ny soffa!

Gooood mornin'
Jag sov ganska djupt inatt, heja mig ;-). Men när de började tömma soporna och speciellt de med glas i så var det svårt att fortsätta sova.

Igår var jag inne i Malmö över dagen och letade efter en ny soffa till lägenheten här  Lund. När vi skulle flytta från den gamla lägenheten (för över ett år sedan) så tog tjejerna som skulle styla lägenheten bort överdraget till soffan (helt rätt val eftersom det var en blå soffa som inte passade in bland de övrig möblerna) och sen dess har vi bara haft en filt över men det är ganska obekvämt för fjädrarna sticker ut igenom filten. Vi skulle köpa en ny soffa efter förra sommaren men allt har bara rullat på och vi har inte haft tid att leta efter en ny.

Igår hittade jag den här soffan som skulle passa fint hemma hos oss.



Det är en tresitssoffa, men en ganska nätt sådan trots att den har en schäslongdel, den här det bästa alternativet hittills. Det fanns ca 20 olika färger att välja mellan, men min favorit är nog den här, jag vet inte om det syns men den är grå.

Det fanns några matchande fåtöljer till också


Vår nuvarande soffa ser ut såhär, den här bilden är dock tagen när stylingfirman hade gjort fint så inget av de andra sakerna är våra (kuddar, bord, lampa, växt, matta m.m.) även om jag önskade att de var våra för hela lägenheten var sååå fin när de hade vart i farten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0