Sommarfin

Jag inhandlade två stycken nagellack idag. Det är dags att göra fötterna sommarfina! Jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag tyckte var finast så jag köpte båda två och så får jag bestämma mig sen när det är dags att måla naglarna. Just nu lutar det åt det blåa för det matchar mina fingernaglar bäst. Här kan ni se hur de se ut. Vilken är er favorit?





Det lilaglittriga heter Viva la Diva nr 71 och det blåa heter Viva la Diva nr 74.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, behöver du ens fråga vilket jag gillar bäst? Det lila såklart!!! Men jag håller med om att det blå passar bättre till dina händer. Förresten, vad snygg du var i håret på midsommarafton!



Nu laddar jag här hemma för att hålla tummarna för er i Italien. Är lite avis måste jag tillstå. Jag vill också tävla med kör. Synd att det är så långt till Lund, annars hade jag hakat på era körrep och tävlat med er. Altar kan man väl aldrig få för många av ;)

2011-06-30 @ 22:22:59
URL: http://annasviktiga.blogspot.com
Postat av: Kristin

Tack! Jag hade lockat det lite extra för att vara midsommarfin ;-).

Åh, tänk om du skulle med till Italien, gud så roligt!!! Vi måste se till att komma iväg på en körresa TILLSAMMANS snart ;-) eller ganska snart iallafall. Det är ju roligast när du är med =0).

2011-07-01 @ 11:11:26
URL: http://reising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0