Skratt

Idag har jag skrattat så tårarna rann och jag fick ont i magen och jag ville knappt läsa vidare för jag orkade inte skratta mer ;-)

Jag läste min vän Fridas blogg http://iskallenpafrida.blogg.se och hon hade lagt ut denna underbara länk. Det är säkert många som redan har sett det här men jag måste lägga ut den så att de som inte har sett den kan roa sig ;-)   http://damnyouautocorrect.com/6101/15-most-popular-autocorrects-from-february-2011/ 

Jag kan inte göra en sån här snygg länk som alla andra bloggare gör, men jag ska lära mig det när min bror dataexperten behagar komma hem från Australien. Då ska jag även ta tag i designen av hemsidan och fixa en header å så.

Imorgon ska jag gå till gymet, helt själv (!). Nu när jag har skrivit det här på bloggen så måste jag ju gå dit ;-). Sen blir det nog en tur på stan för det jag egentligen skulle titta på idag hade jag ingen ork att titta på...


Såhär såg jag ut när jag skulle ut på stan idag.

Nu ska vi se på Halv åtta hos mig och mysa i soffan ;-)


Kommentarer
Postat av: Joakim - STORBLOGGAREN

För att göra en bit text till en länk markerar du texten du vill ska vara en länk och trycker på den där ikonen som ser ut som en kedja...därefter klistrar du in/skriver webbadressen i rutan som kommer upp och trycker på "OK" eller vad det nu är. Då ska texten du markerat bli länken.



Exempel: Om du skriver "Gå in på min kompis blogg HÄR" och du vill att HÄR ska vara en länk så markerar du HÄR och gör som jag skrev ovan.



Hängde du med? Är sämst på att förklara. ;)

2011-03-10 @ 22:19:37
URL: http://www.storbloggaren.se
Postat av: Kristin

Tack Jocke!!! Det ska jag testa ;-) så får vi se om jag har förstått =0).

2011-03-10 @ 22:36:57
URL: http://reising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0