Tapas
Igår åt vi tapas, så gott och mysigt att sitta och plocka med.
Vi hade följande på menyn:
Dadlar fyllda med blåmögelost som sedan omblindas av bacon (inte så nyttigt men otroligt gott, jag som inte ens är så förtjust i bacon älskar dem!).
Såhär ser de ut innan de åker in i ugnen
Vi gjorde många så att det skulle räcka till ikväll när vi ska ha med oss lite snacks till repetitionen
Vitlöksfyllda oliver
Marinerad parmesan...
...som passar väldigt bra ihop med bresaola
Kronärtskocka
Anklevermousse - en ny smakupplevelse (godare med vanlig anklever, men helt okej)
Ventricina
Seranoskinka med melon
Samt en röra med kesella, citron, avokado, rödlök, pepparrot, salt och vitpeppar. Det ser inte så aptitretande ut på den här bilden men den är väldigt god!
Till det så hade vi räkor
Det blev en hel del rester över som får följa med som snacks ikväll ;-).
Vi hade följande på menyn:
Dadlar fyllda med blåmögelost som sedan omblindas av bacon (inte så nyttigt men otroligt gott, jag som inte ens är så förtjust i bacon älskar dem!).
Såhär ser de ut innan de åker in i ugnen
Vi gjorde många så att det skulle räcka till ikväll när vi ska ha med oss lite snacks till repetitionen
Vitlöksfyllda oliver
Marinerad parmesan...
...som passar väldigt bra ihop med bresaola
Kronärtskocka
Anklevermousse - en ny smakupplevelse (godare med vanlig anklever, men helt okej)
Ventricina
Seranoskinka med melon
Samt en röra med kesella, citron, avokado, rödlök, pepparrot, salt och vitpeppar. Det ser inte så aptitretande ut på den här bilden men den är väldigt god!
Till det så hade vi räkor
Det blev en hel del rester över som får följa med som snacks ikväll ;-).
Kommentarer
Trackback