Frankie boy
I lördags blev det ett besök på vår favoritrestaurang Frank Bistro som finns i Västerås.
Fransk råbiff till förrätt
Varmrätt, nattbakad fläsksida med mandelpotatispuré och svartrot
Vi delade på en efterrätt, päronparfait med lingonglass, lingonkokta päron och kolasås. En av de bästa desserterna jag har ätit på FRANK!
Fransk råbiff till förrätt
Varmrätt, nattbakad fläsksida med mandelpotatispuré och svartrot
Vi delade på en efterrätt, päronparfait med lingonglass, lingonkokta päron och kolasås. En av de bästa desserterna jag har ätit på FRANK!
Kommentarer
Postat av: Anna
Förutom råbiffen (som jag fortfarande är lite skeptisk mot) så ser allt underbart ut!
Postat av: Kristin
Råbiffen är så god, förstår att du är skeptisk med tanke på hur den ser ut...men när bäsen är ute så måste du testa ;-)
Trackback