Äntligen FRANK
Det var länge sen det blev ett besök på Frank (med våra mått mätt ;-) men i lördags var det så äntligen dags!
Eftersom vi fick reda på att väntetiden var mer än två timmar så beställde vi in lite barsnacks när vi satt på The Circus och väntade.
Jag valde getost som serverades med betor och pinjenötter och Håkan valde vårrullar med olika dippsåser.
Väl inne på FRANK så blev det följande meny.
Fransk råbiff med lökringar till både mig och Håkan
Havskatt med potatispuré (med någon smak, kommer inte ihåg vilken i skrivande stund), musslor, svartrot och puylinser med pancetta. SÅ GOTT!!!!
Håkan valde renkalvfilé med kastanjepuré, betor, brysselkål och rårörda lingon.
Vi delade på en dessert, mandel- och kolapaj med mandarinsorbet
Eftersom vi fick reda på att väntetiden var mer än två timmar så beställde vi in lite barsnacks när vi satt på The Circus och väntade.
Jag valde getost som serverades med betor och pinjenötter och Håkan valde vårrullar med olika dippsåser.
Väl inne på FRANK så blev det följande meny.
Fransk råbiff med lökringar till både mig och Håkan
Havskatt med potatispuré (med någon smak, kommer inte ihåg vilken i skrivande stund), musslor, svartrot och puylinser med pancetta. SÅ GOTT!!!!
Håkan valde renkalvfilé med kastanjepuré, betor, brysselkål och rårörda lingon.
Vi delade på en dessert, mandel- och kolapaj med mandarinsorbet
Kommentarer
Trackback