M.E.A.T.
Igår besökte vi restaurangen M.E.A.T. för första gången, de öppnade för en månad sen och det var fullbokat men vi lyckades hitta ett litet bord efter en stund.
Det kändes som att vi kom in i en restaurang i Meat packing district i New York när vi klev in i matsalen, så häftigt!
Menyn
Jag tog krabbkaka med chilimajonnäs till förrätt
Håkan valde deras underbara lökringar
Till varmrätt blev det oxfilé med tillbehör, så gott. Vi valde medium men nästa gång ska vi ta medium-rare då de var lite väl genomstekta för vår smak.
Det goda vinet
Jag känner på mig att det här kommer att bli vår nya favvorestaurang här i Lund!
Det kändes som att vi kom in i en restaurang i Meat packing district i New York när vi klev in i matsalen, så häftigt!
Menyn
Jag tog krabbkaka med chilimajonnäs till förrätt
Håkan valde deras underbara lökringar
Till varmrätt blev det oxfilé med tillbehör, så gott. Vi valde medium men nästa gång ska vi ta medium-rare då de var lite väl genomstekta för vår smak.
Det goda vinet
Jag känner på mig att det här kommer att bli vår nya favvorestaurang här i Lund!
Kommentarer
Trackback