Slutet närmar sig...

Veckan rullar på snabbt, det är redan torsdag! Ikväll har vi rep med den lilla gruppen inför sjungningen på söndag (vi ska sjunga på högmässan i Lunds Domkyrka). Efter det måste vi plocka lite här hemma för vi får gäster i helgen.
Håkans föräldrar kommer på besök för att lyssna på konserten i Dalby på lördag. Det är Håkans sista konsert med Lunds Kammarkör. Det känns väldigt vemodigt för jag gillar kören och Håkan är en duktig dirigent och passar bra med kören. Det kommer att bli väldigt tomt utan LKK.

Anledningen till att Håkan slutar som dirigent är att det är alldeles för mycket i våra liv och onsdagskvällar passar inte riktigt in i Håkans jobbschema. Han får oftast stressa hem till Lund och hämta nycklarna och sen direkt iväg till kören utan middag och det blir inte roligt i längden.
Jag som är så blödig av mig kommer att ha svårt att hålla tillbaka tårarna när vi sjunger sista stycket på lördag (att det dessutom är "Stilla sköna aftontimma" gör inte saken lättare.

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är alltid trist när man måste sluta med något man tycker är roligt. Men det är också viktigt att prioritera sin tid. Annars är risken att det som var roligt bara blir jobbigt och ett stressmoment! För Håkans del så kommer det säkert ett annat tillfälle i livet när det passar bättre att dirigera en kör. Och finns det då ingen "ledig" kör så får man starta en ny ;)

2011-10-13 @ 12:09:45
URL: http://annasviktiga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0