Sommarsemester

Nu är planeringen av sommarsemestern klar i stora drag, vi har en del detaljplanering kvar men vi vet vilka städer vi ska åka till.
Vi ska flyga till New York och bila runt längs USAs östkust. Emilia och Edvard, Håkans barn, har fått som födelsedagspresent att följa med oss första veckan (då blir det Boston och New York) och sen fortsätter vi med en kryssning till Bermuda, som Håkan fick i present av sitt jobb när han fyllde jämnt (tack för det säger jag ;-), efter det blir det ett snabbt besök i Washington och så avslutar vi med New York igen.
Jag längtar!!! Vi ska sätta oss ner alla fyra så att vi kan göra en lista på saker vi vill hinna med i Boston och framför allt New York, stora städer och lite tid. Det kommer att bli en blandning av museer, sevärdheter och en massa god mat såklart!
Sista pussen innan Håkan friade i Empire State Buildning 1 juli 2008.
Pride i New York 2008

Kommentarer
Postat av: Lena

Det låter som en riktigt rejäl semester! Fasen va kul!

2012-04-04 @ 15:56:23
Postat av: Kristin

Ja det ska bli så skönt att komma iväg! Jag satt i telefon när du ringde och sen kom alla hem... så vi får ta det en annan dag =0) KRAM

2012-04-04 @ 16:05:27
URL: http://reising.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh! Washington - dit vill jag med!!! Men det får bli någon annan gång. I år blir det St.Paul i Minnesota, men inte klart när än. ;) Kram

2012-04-04 @ 21:46:51
URL: http://annasviktiga.blogspot.com
Postat av: Kristin

Vi kommer bara att vara där ett dygn så vi åker gärna dit med er sen =0). Vad kul med Minnesota!!

2012-04-05 @ 11:47:42
URL: http://reising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0