Året som gått

Det är dags att summera året som gått och här kommer första delen, i år utgår jag från bilderna så allt kommer kanske inte med men förhoppningsvis det viktiga.
 
Nyåret firade vi in tillsammans med mina äldre syskon hemma hos min bror och jag visste att 2012 bara kunde bli bättre än 2011 vilket jag fick rätt i.
 
Vi firade Håkans 50-årsdag i efterskott med en middag på FRANK i Västerås.

I februari döptes vår guddotter Aloysia i Stockholm och vi stannade kvar för en helhelg i storstan. Vi spenderade en helg i Göteborg och i slutet av februari åkte vi till England med kören, vi bodde i Gloucester där vi stortrivdes hemma hos vår värdfamilj och deras herrgårdsliknande villa/trädgård.
 
 
Jag fyllde år och blev ordentligt firad av familj och vänner i Västerås. SIsta gången som 20-nånting, snart börjar livet som 30-åring!
I mars var vi på Jill Johnson i Malmö och jag började känna att glädjen till livet återvände. Hösten 2011 var riktigt jobbig och utan att jag själv förstod det så hade jag en period på ett drygt halvår där jag mådde allt annat än bra. Riktigt bra blev jag nog inte förrens i maj-juni men jag minns lyckan över att äntligen börja må bättre.
 
I mars utökades familjen med Arvid, liten men naggande god.
 
Fortsättning följer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0