Mitt 2012 - del 3

I juli firade vi både förlovningsdag och bröllopsdag. Vi lyssnade på The Real Group på Jazzens Museum på förlovningsdagen och åt god middag på FRANK på bröllopsdagen.
 
Vi besökte Power Meet, njöt av ledigheten och fick reda på att Lille Skrutt låg i magen. Vi åkte till USA och besökte New York, Boston, New Haven, New Port, Washington samt hann med en kryssning till Bermuda.
Jag var otroligt trött och mådde väldigt dåligt så det blev mycket vila och lite turistande, men vad gör det när ens högsta önskan växer i magen.
 
Vi kom hem i augusti och då åkte vi till stugan och njöt av lugnet, träffade släkten och tittade på stjärnfallet.
Vi var på Parken Zoo i Eskilstuna (innan alla fick reda på hur dåligt de behandlar sina djur), vi var på olika kräftskivor + hade en själva och åkte till Göteborg med kören där vi hade konsert i Domkyrkan.
I september bjöd vi våra föräldrar på en weekend i Stockholm då vi gick på konsert med Bengt Hallberg och åt gott på restaurang Ulla Winbladh. Vi var på det första ultraljudet, magen började puta lite smått och i mitten på september berättade jag för er bloggvänner om vad som fanns där inne.
 
Imorgon kommer den fjärde och sista delen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0