Vecka 25

Jag är hemma igen och ska nu fixa kvällsmat innan det är dags att bege sig till kören för repetition. Vi hade en trevlig stund och det verkar vara roliga och bra människor med i gruppen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av föräldrautbildningen men vi fick veta lite vad det skulle handla om de kommande gångerna och det verkar lovande.
 
Nu är vi inne i vecka 25 och då står det såhär på min babyapp:
 
"Barnet kan ligga så att det trycker på blåsan vilket gör att du måste gå på toaletten ofta. Ditt barn är nu ca 22 cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 800g. Navelsträngen är tjock och elastisk, den innehåller två artärer och en ven. För att förhindra att blodkärlen trasslar ihop sig så ligger de inbäddade i en geléaktig massa. Barnets permanenta tänder bildas och kommer fram när barnet tappar sina mjölktänder i sexårsåldern."
 
 
Jag får gå på toaletten betydligt oftare än förut, vilket kan vara jobbigt på natten. När jag äntligen har hittat en skön ställning och håller på att somna så är det dags att gå upp igen...men jag vet att det här inte är för alltid och veckorna går fort nu så det känns okej ändå. Jag är redan i sjätte månaden, det känns häftigt!
 
Såhär såg det ut i Mars förra året när vi träffade Arvid för första gången
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0