Årskrönika, del 2

April
Vi åkte till Stockholm över en helg och jag var på bloggträff med Linn Herbertsson och PT-Fia efter det blev det mysmiddag på Riche. Jag hade min sista jobbdag för året då jag gick på tjänstledighet i slutet av april. Det var kungligt bröllop i England som jag hade laddat för länge (rojalist som jag är) men under själva vigselakten satt jag på läkarmottagningen för att få hjälp med astman som kom av all pollen här nere i Skåne. Vi åkte till Göteborg och hälsade på Håkans föräldrar och firade en lugn Valborg hemma hos dem. Det var en varm april, det var många eftermiddagar som spenderades i bikini på balkongen.

Redo för bloggträff


Linn och PT-Fia



Drinkar på Riche






Tentaplugg i bikini


Maj
Maj började med en resa till Emilia i London. Vi köpte en stor, fin grill och utemöbler till vår balkong som vi fick njuta av under sommaren. Vi överraskade min fina vän Anna med en möhippa och det blev en helt underbar dag. Jag körde stenhård träning med minst 10 pass i veckan för att komma i form inför sommaren. Vi utnyttjade en av presenterna från bröllopet som var en weekend på Grythyttans Gästgivaregård där vi åt gott och myste runt innan det var dags för sista föreläsningen för terminen på Campus Gryhyttan. Vi avslutade maj med 40-årsfest i Stockholm.



London




Möhippa




Grythyttan


Sista föreläsningen


Juni
Våra vänner Anna och Andreas knöt hymens band i Västerås Domkyrka och efteråt var det en underbar fest. Vi var med på Loves dop och vi låg i hårdträning med Lunds Kammarkör inför den stundande sommarturnén. Vi firande Edvards student i Lund och Emelies student i Västerås. Vi var med i ännu ett "hemma hos-reportage" den här gången var det tiningen VLT. Vi firade midsommar med min släkt i Holmsbovallen utanför Kolsva och njöt av sommarsverige.

Mera träning





Middag med Bettan i sommarkväll


En ovanlig syn, jag och Håkan tränade samtidigt.



Redo för bröllop








Midsommar




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0