Nationaldagsfirande

I onsdags fick vi middagsbesök så vi fick fira nationaldagen ordentligt. Temat var såklart Sverige, och vi försökte få in det även i maten (vilket inte är så lätt alla gånger). Vi ville grilla men eftersom vädret var som det var så fick det bli inomhusmatlagning istället.
Vi dekorerade med svenska flaggor
Fördrinken
Till förrätt blev det en av våra paradrätter, avokadoröra med räkor.
Till varmrätt blev det Ullströmska grytan, receptet hittar ni här http://reising.blogg.se/2011/march/middagstips.html
Efter det blev det ostar, Appenzeller, Munster och St Agur som serverades med färska fikon och hallan/granatäpplemarmelad. Jag skulle haft en flagga i osten också men det glömde jag såklart bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0