På skolgården

När jag träffade Nelly (som går i första klass) i tisdags fick jag en Flashback, hon hade precis köpt nya kulor till sin samling. Hon hade dankar, kattöga, bumlingar och en massa andra sorter. Jag blev helt nostalgisk och mindes hur det var på skolgården med banor i sandlådan och hur man skulle träffa pyramiderna längst fram.
Vi lekte även med manicklar och hoppade hage på min tid. Jag minns då att jag tyckte att det var roligare på lektionerna än ute på rasterna men jag kan längta tillbaka till 10-rasten. Livet var lite enklare då, men det förstod jag inte. Det enda jag ville var att få växa upp och min stora dröm var att få jobba med papper på ett kontor ( ett tag var jag även inne på sångerska eller skådis som många andra, men kontorist var nog min första jobbdröm ;-). Det är antagligen det som jag vill syssla med idag också, men att jobba med papper är ju lite diffust... Vad jag blir återstår att se, när vi bara bor på ett ställe så kommer det vara lättare för mig att kunna läsa ett program, frågan är bara vilket ;-).

Det här är det roliga med att ha en blogg, jag börjar med att skriva om barndomsminnen och utan att jag har planerat det så går jag över till att skriva om framtidsdrömmar/planer. Kul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0