Vårmiddag

Här kommer några bilder från kvällen igår. Vi hade bestämt att vi skulle bjuda på hjortfilé och lamminnerfilé men Karlströms kött och chark hade inget av det vi ville ha. Vi fick tänka om när vi stod där och det blev oxfilé och rostas istället, till det serverade vi kantarellsås, broccoliröra, majskolvar och sallad. Den här middagen bokade vi in för länge sen, det är lite tråkigt att inte kunna vara spontan men det är enda möjligheten för att få till en dubbeldejt ;-). 

Bordet fick en vårig dukning


En smak av Italien till förrätt; prosciutto, bresaola och vildsvinssalami med tryffel




Ostbricka i miniformat; gorgonzola, taleggio och en färskostsgetost som serverades med en fikonmarmelad.


Min absoluta favoritdessert serverades till kaffet, också den i miniformat eftersom vi hade ätit ost innan. Chokladmousse med daimkross och jordgubbar.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0