Evita, Malmö och bilkörning

Åh vad härligt det var att vakna idag, solljuset som flödade in genom fönstret fick mig att tro att det var en morgon i juni!
 
Igår åkte vi till Malmö för en kundkväll med Hs jobb. Det började med mingel och middag och när den var avslutad var det dags för Evita. Jag läste på lite om musikalen innan vi åkte och det är inte en klassisk musikal. Det är ingen kärlekshistoria som de flesta musikaler handlar om utan om Evitas liv som visserligen innehöll män men mer om hennes väg till toppen.
Charlotte Perelli imponerade stort i rollen som Evita, jag hade inte förväntat mig att hon skulle fixa de ljusa sångpartierna så bra. Vi hade blivit förvarnade om att det i Evita är det många ljusa, skrika partier som kan låta just skrikiga men hon gjorde dem utan problem och utan att det lät gnälligt.
 
Jag körde både till och från Malmö eftersom jag ändå så inte dricker alkohol nu, och jag var lite nervös för rusningstrafiken i Malmö men det gick jättebra att köra! Jag borde verkligen inte känna så eftersom jag har haft körkort i många år nu men jag tycker inte om att köra i Malmö (precis som det bär emot i Stockholm och Göteborg) men efter att ha provat på rusningstrafiken där så fixar jag nog det andra också. Och som jag har skrivit tidigare så tror jag att det skulle kännas bättre om jag körde bil varje idag istället för en gång var tredje månad... När vi skulle hem var det såklart mörkt ute men det gick bra det också och parkeringen fixade jag galant på första försöket (vilket jag tror att även min man överraskades av ;-).
 
Här är jag utanför Malmö Opera.
 
Gravidkappa från H&M, sjal från Lindex/Missoni och skor från skopunkten.
 
Jag var tvungen att fota min fina parkering, och ja, det hjälpte enormt mycket att inte grannen hade parkerat bredvid ;-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0