Redan lunch

Förmiddagen har gått förbi i ett nafs och nu när lunchen står i ugnen så får jag tid att skriva lite här på bloggen. Jag har försökt att få upp en klipp från youtube här på bloggen men det går inte bra alls.
 
Föreläsningarna är inne i ett roligt skede och det vi gör mest hela tiden är att lyssna på olika musikstycken. Mest klassiskt men även en del jazz och det är en väldigt rolig föreläsningsform tycker jag! Jag inser hur länge sen det var som jag faktiskt lyssnade på klassisk musik, förut lyssnade jag på det för jämnan men efter att vi flyttade för två år sedan så har mina cd-skivor inte kommit på plats och därför har det inte blivit av. Jag vet att det finns på Spotify också men när jag inte ser urvalet så kommer jag inte ihåg att de finns på samma sätt. Efter nästa flytt ska jag se till att mina skivor kommer upp så att jag får njuta av dem.
 
Min favorit från senaste föreläsningen är Far from home som är skriven av John Williams till filmen E.T. Vi får se om jag lyckas få upp den här senare.
 
Nu blir det lunch och en paus i studierna. Uppladdningen av bilderna vill inte heller fungera idag så det får bli en klassisk höstfärgbild från förra året, jag kanske ska starta om datorn innan jag ger mig på nästa inlägg...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0