Vad är väl en bal...

Igår var vi på konsert och bal tillsammans med Lunds Studentsångare. De har en ny dirigent som heter Andreas Lönnqvist och han fick ut det bästa av sångarna. Det var en bra och varierande konsert och den absolut största behållningen kom från Martin Fröst som bjöd på underbar musik. Han spelar på ett lekfullt sätt och från hjärtat. Jag blir helt förtrollad när han spelar!
En bild från middagen
 
Vi åt underbart god mat, alla rätter var fantastiska men desserten var något utöver det vanliga! Vit choklad- och havtornsglass med äppelcocotté (typ äppelpaj) och sallad på ananas och melon. Jag önskade att den aldrig skulle ta slut!
 
Vi hade bråttom iväg så det blev inga bra bilder men såhär såg jag ut igår.
 
Klänning från Nelly.com (Boobs), glittertopp Gina Tricot, skor Bianco, väska Tiger of Sweden, örhängen från Strolli Oro (Italien). Klänningen är praktisk för den fungerar både som gravid- och amningsvänlig klänning så den kan jag kan ha sen också.
 
 
Jag fick alkoholfritt vin till maten igår och det vita var helt okej medan det röda bara smakade surt så det fick vara kvar i glaset. Det var kul att prova för det har jag inte gjort tidigare.

Kommentarer
Postat av: Anna

Har inte stött på något rött alkoholfritt som varit riktigt bra, tyvärr! Men meddela gärna om du hittar något!

2012-10-28 @ 21:02:53
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Postat av: Lena

Jättefin klänning!

2012-10-29 @ 08:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0