En fullspäckad helg

Trots att vi inte hade några planer för helgen så fylldes den med roliga aktiviteter och annat som behövdes göras. I fredags blev det en promenad ner på stan där vi hämtade upp Al för en sen lunch här hemma och en hel del prat då det var år och dar´ sen vi sågs.
Efter det tog vi en tur ner till hamnen då vi först tog en promenad längs vattnet för att titta på alla båtarna (men det var inte många som hade kommit i efter vintersäsongen) och därefter hämtade vi upp en fredagskasse på K9. Man får med sig en trerätters middag hem och fredagens kasse innehöll lax, babyback ribs och chokladmousse. Allting smakade ljuvligt gott och det blir definitivt fler sådana framöver.
 
 
Igår spenderade vi större delen av dagen ute på Erikslund där vi beställde en fåtölj till sovrummet, handlade saker till bilen, tyg till Wilma och lite annat smått och gott. Väl hemma så invigde vi grillen och mums vad gott det var!
Wilma i bilen med pippitröjan på.
 
Idag har vi städat här hemma och på eftermiddagen samlades hela familjen på Djäkneberget där vi tittade på grodorna, försöke mata änderna och fikade i solen. Riktigt mysigt och härligt med spontanträff! När vi kom hem igen så ställde vi iordning utemöblerna, sopade terrassen och började röja lite i trädgården. Det kommer att ta lång tid innan trädgården ser fin ut (och varken jag eller min man har det intresset) men nu har vi börjat iallafall.
Nu doftar det gott från köket, det vankas anka med svamp- och jordärtskockslasagne och rödvinssås som ska avnjutas under Mästarnas mästare, en perfekt söndagskväll.
 
Grodspaning på Djäkneberget.
 
Vår uteplats.
 
Wilma, 4 veckor idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0