Vykort från fredagen

Såhär i semestertider så är det fullt upp med att njuta av livet och hinna med det som man inte hinner annars så bloggandet hamnar lite efter.
Vi har haft några sköna dagar med kompisar, god mat, road trip och underbart väder.
 
 
I fredags packade vi in oss i bilen och gav oss av till Ludvika. Det var en lagom lång biltur och vi hade bokat in WIlma hos en fotograf där. Det första året blir det en hel del fotograferingar för hennes del (3, 6 och 12 månader  ska förevigas+dopfoto), jag älskar foton och i vårt nya hus finns det många väggar att pryda, även om vi inte riktigt är överens om vilken vi ska börja fylla.
Carina Heed fotograferade och hon var helt underbar! Trevlig, glad och tålmodig när W inte alltid var så samarbetsvillig. Nu väntar vi med spänning på bilderna!
Efter fotograferingen åkte vi in till centrum för att titta i lite affärer och äta lunch. Vi fyndade en barnfåtölj till Wilmas rum (fotografen tipsade om att Åhléns sålde ut möbler för halva reapriset) och åt grekiska färsbiffar innan vi vände tillbaka mot Västerås, Wilma var helt slut och sov hela vägen hem.
 
 
När vi kom hem så packade vi snabbt om och styrde kosan hem till familjen F som bjöd på grillat med egengjord coleslaw som var ljuvlig! Till efterrätt blev det glass, jordgubbar grädde och egengjorda maränger. Anna hade verkligen inte legat på latsidan. Allting var så gott och det var så mysigt att äntligen få träffa hela familjen. Det var länge sen sist och jag längtar redan till nästa gång. Vid midnatt drog vi oss hem och somnade direkt efter en riktigt bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0