Bf-dagen är här!

 
Nu är dagen här, då vi enligt ultraljudet har gått våra 40 veckor och Lille Skrutt ska titta ut. Endast 5% av bebisarna föds på bf-dagen så det är inte så stor sannolikhet att det skulle ske idag, speciellt inte när jag inte känner någonting alls.
Imorse var vi på besök hos barnmorskan och allting så bra ut. Blodtrycket var lite högre men fortfarande inom normalgränsen och magen hade tagit ett rejält skutt upp på kurvan, så att den till och med ligger över kurvan nu. Som min bm sa så är det ett väldigt ungefärligt mått så det är ingenting att oroa sig för, speciellt inte så här sent i graviditeten. Hon kunde känna hur bebisen låg och precis som vi misstänkte så har den ryggen till vänster och benen till höger (om jag står och tittar ner på min mage).
 
 Några bilder på magen dagen till ära.

Magen i 39+6

I bakgrunden ser ni Lille Skrutts spjälsäng.


Kommentarer
Postat av: Anna

Du ser strålande ut vännen! Och du, det är inte alltid man känner på sig i förväg att det är på g ;)

2013-03-25 @ 13:02:12
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Postat av: Aneta V

Kul att du mår bra, bebis kommer snart håller tummarna att du behöver inte gå över tid alls för länge! Som Anna skrev det inte alltid man känner att det på g som jag hade med min Viktor, jag kände ingenting, på em på bäräknat datum gick vattnet och på kvällen kom han ut!:) lycka till Aneta

Svar: Tack! Vad kul att han kom på "rätt" dag =0). Idag har jag både dansat runt här hemma och varit ute på stan i ett par timmar så jag hoppas att det sätter igång nånting ;-).
Kristin

2013-03-25 @ 19:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0