Snälla människor

Nu på morgonen var jag ute  för att ställa ut våra soptunnor som ska tömmas idag och då såg jag att den ena var utställd vid vägen och den andra stod på sin plats inne på tomten, och den var redan tömd! Jag vet inte vem som har ställt ut den och tagit in den igen, antingen så är det våra grannar eller så är det den som hämtar soporna, vilket som, jag är så tacksam för att de var snälla och gjorde det!
Förra gången ställde jag ut dem redan på tisdagskvällen men då kom de inte förrens efter lunch på onsdagen så nu tänkte jag att det räckte om jag gick ut före halv 9 men tydligen inte. Jag ska nog fortsätta med att ställa ut dem kvällen före så att jag inte missar igen...
 
Idag vaknade jag vid 7-tiden och gick upp och gjorde mig iordning, det är skönt att komma igång tidigt och när jag ändå så inte kan sova så är det lika bra att gå upp medan jag känner mig någorlunda pigg.
Det ska bli en del pyssel idag, jag ska fixa med tvätten och så ska jag gå igenom Lille Skrutts första kläder och se vad som behöver tvättas och sortera upp flick- och pojkkläder (och så blir det en hög för blandade kläder som passar både och) så att allt är klart med den mista storleken.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Min erfarenhet säger mig att det förmodligen är dina grannar. Men er "sopgubbe" kanske är annorlunda än vår =) Härligt i alla fall med snälla människor!

2013-03-06 @ 13:57:32
URL: http://annasviktiga.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0