Helgrapport och babysim

Wilma i festutstyrsel.
 
I lördags åkte vi till Stockholm för att gå på trillingkalas. Tjejerna fyllde två år och bjöd på jättegott fika och även middag men den fick vi hoppa över för att hinna till repet och konserten i Västerås där Mariakören avslutade kulturnatten i Domkyrkan.
Det gick riktigt bra på konserten och även om jag var trött innan så blev jag pigg inför konserten och efteråt var jag uppe i varv så det blev rätt sent innan jag kom i säng.
Vi hade sittvagnspremiär i Stockholm i lördags. W gillade det och jag gillar att man nu kan spänna fast henne så att hon inte kan ramla ur. Även sittdelen har fullt liggläge så hon kan sova i den utan problem.
 
Söndagen började med en lång sovmorgon efter 3 nätter med alldeles för lite sömn. Efter lunch åkte jag till Sätra Brunn för att gå på klädvisning med Me and I-kläder. Det fanns många fina och färgglada plagg, och Wilma fick en body och byxor med bilar och husvagnar och ett par byxor med nåt djur på. Ni får se dem sen när de har kommit.
 
På väg hem från badhuset.
 
Idag har vi varit på babysim och Wilma slocknade efter det och sover fortfarande. Vi anmälde oss till babysim steg 2 idag, den kursen börjar veckan efter steg 1 slutar och det känns roligt att hålla igång vattenvanan nu när hon gillar att vara i vattnet. Idag fick hon fortsätta dyka, och idag stängde hon munnen så vi klarade oss ifrån kallsupar. Hon fick plaska runt på mage och rygg, flyta i ring genom en tunnel och så det roligaste av allt; sångavslutningen med hjulen på bussen.
 
Jag borde packa inför resan men även jag blev trött efter badet så jag slappar i soffan, bloggar och skriver en packlista. Sen ska jag sätta igång med själva packandet.
Vi ska även hinna med en tur på stan och tvätta det sista som ska med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0