Året som gått juli-sept

Såhär på nyårsdagen fortsätter årsresumén.
 
Juli
Sommarsverige bjöd på mycket sol och värme, det var en perfekt sommar att spendera i Sverige. Det blev ytterligare en resa ner till Lund och vi firade både 5-årig förlovningsdag och 3-årig bröllopsdag där nere. Vi åkte hem till Västerås lagom till Power Meet och tittade på fina raggarbilar. Wilma fotades i Ludvika, en rolig dagsutflykt
Vi åkte till släkten i Borlänge och var med på Angelinas konfirmation. Renoveringen tog fart och vi tapetserade både vårt sovrum (vi bytte sovrum i samma veva) och kontorshörnan.
Vi besökte Eskilstuna och tittade på djuren, vi åkte till Göteborg och tittade på Robbie Williams, stugan utanför Uddevalla och besökte släkt och vänner på västkusten. Vår flygel som vi beställde någon månad innan kom äntligen på plats. Sommaren hemma i Sverige bjöd även på många restaurangbesök och middagar med vänner ute på altanen.
 
Wilma med vinsterna från Parken Zoo.
Sommar på bästkusten.
 
Augusti
I Augusti var jag iväg på tjejmiddag för första gången sen Wilma kom, jag hade lämnat henne innan men inte för en hel kväll. Det gick bra och hon sov sött när jag kom hem.
Vi fortsatte semestrandet i vår närhet ocn besökte Strömsholms slott, Borgåsund, Stockholm,
Wilma döptes i Badelunda kyrka och efteråt var alla gäster hembjudna till oss på dopfika. Månaden avslutades med att vi hade inflyttningsfest!
Lycklig efter en kväll med en massa tjejsnack, god mat och bubbel.
Kalasklädda tjejer och nedan är bilder från dopdagen.
 
 
September
Vi kom igång med öppna förskolan-besök och vi åkte ner till Skåne en vecka och hälsade på. Vi åkte till Stockholm och då hade vi sittvagnspremiär med Wilma.
Vi åkte utomlands för första gången sen Wilma kom, Rom blev första destinationen och allting gick strålande! Efter Rom flög vi vidare till Schweiz för några dagar i Montreux.
 
Wilma turistar i Rom
Amningspaus i en gränd i Rom.
Montreux
Wilma blev 6 månader!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0