Frank, kör och öppna förskolan

 
Den har veckan har bjudit på en massa roliga saker och än så länge så är det bara torsdag.
Julen är undanstökad, just det kanske inte är så roligt men det är skönt att få plcka bort allt pynt och försöka att skapa lite ordning och reda.
 
Den här veckan drar våra vanliga aktiviteter igång, först ut var kören. Det var roligt att återse alla efter juluppehållet. Jag och H var inte med under julen så det var några veckor sen och det är alltid roligt att få sätta tänderna i vårens reportoar.
Efter kören så fortsatte jag och Håkan till Frank för en middag på tu man hand när vi ändå hade barnvakt. Vi åt fantastiskt god mat och det var en riktigt bra avslutning på kvällen.
Jag valde råbiff till förrätt, den serverades med parmesan, rädisor och kantareller.
 
Torskrygg med hummer i hummersås, den serverades med semitorkade tomater, ricottafylld tortellini och parmesanchips.
 
Idag besökte vi öppna förskolan tillsammans med mammagänget och det var fullt med folk! Hela barnvagnsparkeringen var full, det var nog många som längtade dit efter juluppehållet. Det blev sångstund och det brukar W gilla men idag ville hon bara fram till leksakerna och de andra barnen så hon ville inte riktigt sitta still.
Efter sångstunden blev det en massa lek och bus och efter lunchen drog vi ut på en långpromenad tillsammans med de andra mammorna. Det var grått ute men lagom kallt så det var en riktigt skön promenad.
På vägen hem handlade vi inför kvällens middag, det är skönt att ha allting klart så att vi slipper åka och handla när Håkan kommer hem från jobbet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0