Älskade helg med kalas, träning, inredning och sång

I fredags kom mannen hem efter en vecka utomlands. Både jag och Wilma hade saknat honom och det är så skönt när han kommer hem och nu hade vi dessutom helgen framför oss.
I fredags kväll firade vi en stor del av familjen. Vi åkte hem till min storebror och hans familj där det bjöds på god thaimat och tårta och en massa annat. Vi firade mig, min svåger, min svägerska och min systers yngsta son. Det har varit en massa sjukdomar i vägen så vi har fått skjuta upp tidigare firanden så nu blev det alla på en gång istället.
Lördagen började med en timme på gymmet och den var efterlängtad! Jag har inte varit på gymmet på nästan en månad pga förkylning, W har varit sjuk och H bortrest så det var skönt att vara tillbaka och få ta ut sig lite.
Dagens jobbigaste. T-rex, riktigt jobbig för magen.
 
Efter träningen åkte jag hem, gjorde mig i ordning och åt lunch och därefter bar det av till Emelie där vi lämnade Wilma eftersom vi hade körrep hela eftermiddagen. Vi ska göra Matteuspassionen i Västerås Domkyrka i april så alla körsångare samlades för ett gemensamt rep och det var roligt att se alla gamla korister som man inte träffar så ofta nu för tiden.
När vi kom hem tittade vi på hockey, Frölunda har gått till slutspel och de vann den första matchen över Linköping, hurra! Jag hoppas att det blir samma resultat de kommande matcherna.
Eftersom vi inte hade hunnit med storhandling så blev det take away till middag. Jag åt grillspett och bulgur från Grekiska kolgrillsbaren, så gott!
Söndagen var helt oplanerad, så skönt! Vi började med att åka till Surahammar för att hämta soffbordet vi hade beställt. Därefter blev det storhandling och lite lugn tid hemma innan Håkan åkte iväg på konsert.
Gårdagens mellis. Kvarg med färska hallon och jordgubbar.
 
Jag och Wilma stannade hemma och försökte oss på att sätta ihop det nya soffbordet, men det var omöjligt med "hjälpen" från henne så jag fick vänta tills hon hade somnat innan jag kunde göra klart det. Det färdiga resultatet får ni se sen när jag har fotat det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0