Festliga tider

De senaste veckorna har varit fyllda med fester. En av mina bästa vänner hade 30årsfest för två veckor sen, därför stannade jag kvar i Stockholm efter utlandssemestern och hann med både shopping, ett besök hos frissan och god mat. 
Det var en fantastisk kväll med underbar mat, bra musik, roliga människor och vacker miljö.
Såhär såg jag ut på festen. Klänning hemklickad från mitt nya favoritmärke i England. Smycken från glitter. Och som ni ser så är håret äntligen ljusare och drygt en decimeter kortare. 

Morgonen efter packade vi in oss i bilen och åkte till Göteborg för att fira nästa födelsedagsbarn. Resan gick bra och vi bjöds på underbart god mat och härligt sällskap. Det blev bara en kort visit och morgonen efter begav vi oss mot Västerås igen.


Samma smycken som kvällen innan, klänningen kommer även den från England, ska skriva mer om det senare. Wilmas klänning är köpt i Italien och rosetten kommer från ByEngberg.

Förra helgen bjöd på en härlig fredagskväll på Hattis (som jag skrev om tidigare). I lördags var jag på Annie och Fredriks fina bröllop i Kärrbo kyrka. Tårarna rann flera gånger. Jag älskar bröllop och de var så fina! Musiken var fantastisk och när Annie sjöng för sin Fredrik så kunde jag inte hålla tårarna borta, det var så fantastiskt! 

I söndags var det dags att fira av Agneta som gick i pension. Hon har lett Mariakören under många år (alla år som jag har varit med och ungefär 10 år innan dess också). Vi började med högmässa och på kvällen var det konsert och därefter fest med kören och gamla korister. Det blev en riktig festdag även om det var sorgligt då vi gärna skulle ha kvar henne som körledare. 

Jag och Wilma har varit själva den här veckan, Håkan är bortrest men imorgon kommer han äntligen hem. 
Dagen har ägnats åt ärenden. Wilma och jag har fått sommarskor, vi handlade mat och så köpte vi en mindre dammsugare till den vardagliga städningen som kan stå framme, det underlättar förhoppningsvis städningen. Vi får se vad Håkan säger om färgen, jag älskar den! 

Vi har äntligen en helg framför oss som är helt fri, så härligt! Det ska bli lite shopping, och hemmafix och så ska vi se till att få lite ledigt och bara njuta av att göra ingenting, det har jag längtat efter! 

Kvällens middag blev en variant av pasta carbonara.

Imorgon blir det tidig uppstigning så nu är det dags att göra mig redo för sängen. Tjingeling! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0