En annorlunda start


Från gravidfotograferingen. Fotograf Elin Ivemo http://elinivemo.com 

När jag var gravid så fanns tanken nånstans i bakhuvudet att man inte kan räkna med att allt går galant när det är dags för förlossning och att vi får komma hem med vår bebis efter två dagar. Men då gick tankarna snarare till att det kanske skulle bli kejsarsnitt för det innebär 4 dagar på BB och det kändes som en väldigt lång tid att vara ifrån Wilma. 
Nu har vi varit på sjukhuset i tre veckor och dagarna rullar på. Det är lite långtråkigt men samtidigt så är det det bästa just nu. Det är så ledsamt och tråkigt att vara ifrån Wilma men lillasyster måste må bra innan vi kan åka hem och det är det viktigaste just nu. Jag är så tacksam över mina föräldrar som har hand om Wilma, tre veckor är en lång tid när det gäller att ta hand om en underbar, men väldigt bestämd, 1,5 åring.
W i lekparken.




Lillan, som vi ofta kallar henne, blir tre veckor idag. Hon föddes för tidigt (36+1) och var en lättviktare så efter två dagar på BB kom vi till avd. 69 för att hon skulle få komma i kapp lite och öka i vikt. 
Hon blev förkyld och förra måndagen konstaterades det att hon drabbats av rs-virus (dagen efter vår permission). Det finns ingen medicin mot det men man kan lindra symptomen. Vi har haft en riktig berg- och dalbana de senaste veckorna men nu känns det som att det går åt rätt håll. Hon känns väldigt frisk jämfört med för en vecka sen. 
Jag håller tummarna för att vi får komma hem någon gång nästa vecka men läkarna vågar inte säga något än. 

Idag var det dags för mätning och hon stoltserar nu med 49 cm! Vikten är 2610 gr så det går uppåt. 
Som ni ser på första bilden så har vi fått bilderna från gravidfotograferingen, ni ska få se fler bilder inom kort. Jag är så nöjd med dem och så glad att vi hann göra det. 

Kommentarer
Postat av: Anna Nygren

Hej Kristin! Grattis till tillökningen! Fin tjej ni har fått. Läste att hon kom tidigt. Skönt att allt går åt rätt håll.

2014-11-07 @ 20:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0