Helgens begivenheter


Hösten är här! 

Äntligen helg och den är redan på väg att lida mot sitt slut. Mannen har varit bortrest mycket den senaste tiden, igår kväll kom han hem från Italien och han var väldigt efterlängtad av både mig och W. Vi har inte haft en helg helg på över en månad pga resor men nästa helg hoppas jag att vi får spendera tillsammans. 
I fredags kväll kom mina bröder och deras familjer över på middag. Tacos, idol och en massa prat och skratt. Det var alldeles för länge sen sist och jag är så glad att lillebror kom på idén. Spontanitet är bäst! 

Jag och W hade tänkt oss en sväng på stan i lördags men orken tröt och vi höll oss hemma och fixade lite istället.
H hade med sig bullar hem så vi fick njuta av kanelbullens dag. Kanelbullar är nog min favorit bland fikagrejer (och morotskaka om frostingen är god). 
När W hade somnat var det dags för vuxenmiddag på tu man hand. Det var länge sen sist. Oxfilé och potatisgratäng med creamed corn till. Supergott, speciellt majsröran som blev ovanligt bra. 
Idag var vi uppe tidigt. Vi lämnade W till mormor och morfar innan vi åkte iväg och sjöng med kören på högmässan i Domkyrkan. Efteråt blev det en snabb lunch innan vi hämtade Wilma och åkte till kyrkbacken och träffade fotografen Elin som förevigade magen i det fina höstvädret. 
W var inte så samarbetsvillig men efter halva sessionen blev det bättre och mot slutet gick det riktigt bra. Elins bilder får vi vänta på så de bilderna som visas här i inlägget tog jag efter fotosessionen. 



Egentligen ville jag ta bilder för en månad sen, innan jag fick all vätska i kroppen men vi hade inga lediga helger och det var roligt att få höstbilder nu när bebisen ska födas på senhösten och det finns så vackra färger i naturen nu! Sen är det ju såhär jag ser ut nu så det är kul att ha den versionen förevigad ;-).

Nu är det bara storhandling kvar på att göra-listan för helgen men den får H klara av. Hela kroppen värker efter dagens strapatser och jag behöver ta det lite lugnt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0