Spännande morgondag

Jag hann aldrig med att uppdatera igår, dagen gick i ett och vi kom hem sent.
Barnmorskebesöket gick ganska bra. Vi pratade lite om önskemål/förväntningar under förlossningen och vad gäller amning. 
Blodproverna gick inte alls (efter ett antal försök fick vi ge upp) så imorse när jag hade lämnat W fick jag åka till labbet för ett nytt försök. Jag fick vänta i över en timme men efter 1 minut inne hos sköterskan så var det klart så det var skönt att det gick bättre idag. 

Imorgon smäller det, då ska vi på ultraljud och se hur bebisen ligger. Wilma låg med rumpan nedåt vilket inte upptäcktes innan förlossningen så den här gången ska de titta med ultraljud för att vara säkra. Om bebisen ligger fel så blir det ett vändningsförsök. Det låter inte så roligt så jag håller tummarna för att den ligger rätt. 
På väg hem från förskolan. Idag var hon inte riktigt på humör så det slutade med att jag fick bära hem henne, det är tur att det är nära. 

Det blir tidig uppstigning imorgon. Vi ska vara på specialistmödravården tidigt och innan dess ska vi lämna Wilma hos morfar så nu är det snart dags att krypa ner i sängen. 

Kommentarer
Postat av: Ida

alltså åååh!!! Tänk att du skrev det här och sen kom hon! Stort grattis igen! Ser fram emot att höra mer! Kramar till er alla!

Svar: Ja, överskriften blev ju väldigt passande :-), samt "imorgon smäller det" tänk så rätt jag hade ;-).
Kristin

2014-10-20 @ 12:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0