För en vecka sen

Här har det gått i ett (som vanligt) och jag har inte alls hunnit med att uppdatera bloggen som jag hade tänkt.
 
I lördags bestämde vi oss för att ta en dagstur till Örebro. Huvudanledningen var att Frölunda mötte Örebro (ishockey) och det gäller att passa på när de spelar i närheten. Förutom hockey så blev det lite shopping, mat och sightseeing i Örebro. Som vanligt blev det mest saker till W.
 
Vi hade otur för vi fastnade i en bilkö (på grund av en olycka) på väg dit så vi hade inte lika mycket tid som planerat så shoppingen fick ske på Marieberg istället för i centrum men nästa gång blir det centrala delarna för det är så mysigt där!
 
Örebros lekplatser fick godkänt av Wilma.
 
Hockey är spännande!
 
Det var länge sen vi såg en hockeymatch live och jag var rädd att W skulle bli uttråkad snabbt eftersom man måste sitta still så länge men det var ingen risk. Det var roligt att se spelarna på isen och Frölundas hejarklack underhöll storartat hela matchen igenom. Vi satt ganska nära så det var nog klacken som var den största underhållningen. Under perioderna har hon hörselkåpor på sig för ljudnivån kan bli öronbedövande (särskilt när man sitter så nära klacken som vi gjorde). Det var helt utsålt så det var stämning och Frölunda vann på övertid vilket såklart gjorde upplevelsen ännu bättre. De har aldrig förlorat när jag och Wilma har varit och tittat.
 
Stor och liten på väg till bilen efter matchen.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Mysigt! Kul att W verkar dela pappas entusiasm för hockey!

2014-09-20 @ 19:59:35
URL: http://annasviktiga.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0