Lily 9 månader

 
 
Vår fina Lily har precis blivit 9 månader.
 

Första semesterveckan är snart till ända. Vi har hunnit med en hel del och nu när inspirationen är tillbaka så ska jag försöka att få upp en del inlägg här på bloggen.
Veckan började med ett besök på sjukhuset. Vi har sedan mars försökt att få en remiss till en sjukgymnast för Lilys räkning, först var det väntetid till läkarbesök, därefter ett nytt läkarbesök då den första ville avvakta och därefter var det lite kötid men nu var det äntligen dags för ett besök på fysiologen.
Lily har lite saker för sig som vi undrar över, dessutom är hon stel för att vara en baby, hon har svårt att få fötterna till munnen, och i viloläge håller hon armarna ut/bakåt/uppåt.
Hon undersökte och klämde och kände och vi fick därefter en tid hos en ny läkare samt en tid till återbesök hos sjukgymnasten (som vi tyckte väldigt bra om).
Vi hade hoppats på behandlig direkt men om det är en låsning i musklerna, som vi tror, så måste vi vända oss till en kiropraktor eller naprapat för behandling. Vi ska avvakta till efter läkarbesöket men sen blir det ett besök till någon klinik. Vi märker att hon har ont och lider av det, speciellt på kvällar och nätter när hon ligger på rygg vilket gör att varken hon eller vi sover på natten och såhär fem månader senare så är vi otroligt trötta. Nu sista veckan har hon, peppar peppar, sovit ca 3 h i streck mellan 20-23 och jag hoppas att det bara blir bättre och bättre.
Hon utvecklas iallafall som hon ska enligt sjukgymnasten så det var skönt att höra.
 
Lily är för det mesta en solstråle på dagarna så länge jag är i närheten. Hon är väldigt mammig men nu är det äntligen några famnar till som fungerar, iallafall för en stund. Bebisar är väldigt mammiga i den här åldern men hon har varit lite extrem. Om det blir bättre så är det lättare för mig att vara borta ibland.
Hon äter med god aptit och är väldigt pigg. Totalt sover hon max en timme under dagtid (vilket säkert har ett samband med låsningen, att det inte är bekvämt för henne att ligga på rygg).
 
När vi var på stan häromdagen så fick Lily ett par skor, äntligen! Jag har letat och inte hittat några som passat så hon har varit utan och bara haft en filt över fötterna i vagnen och det funkar när det är sommar men det ser så sött ut med ett par små skor på bebisfötter. De smakar gott också, enligt Lily.
Wilma ville såklart ha likadana och eftersom hon saknar ett par finare skor att ha när hon inte är i sandlådan eller ute och leker så fick även hon ett par som hon kan ha när hon är på stan/i affären/när vi ska iväg till någon. Nu kan de matcha hela outfiten med varandra då de sedan tidigare har en hel del koftor och klänningar som matchar. Skorna hittade jag på H&M. Jag fyndade även en del klänningar på Polarn o pyret till nästa sommar. 
 
Återkommer imorgon med mer semesteruppdatering.
Kram K
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sååå söta å fina tjejer 😃💖 /Emma å morbror å kusinerna

Svar: Tack fina du😍
Kristin

2015-07-20 @ 10:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0