Veckan som gått


Lily med gudmor Emelie.

I söndags åkte vi till Leos lekland med barnen och alla deras kusiner här i Västerås. Stefan och Emelie hade gett barnen en lekdag i julklapp och det blev stor succé! Wilma hade inte varit där sen hon var 1 så hon hade inget minne av det men nu pratar hon varje dag om att hon vill tillbaka till "Legos land". Det var inte alls mycket folk, ganska lagom skulle jag säga utifrån vad vi hade väntat oss. Vi åt lunch och fika så att de skulle hinna vila lite mellan all lek. Lily var inte alls rädd utan åkte de stora rutschkanornan (tillsammans med en vuxen) utan problem. 
Det blir definitivt fler besök framöver!

Vi hann även med att grilla (det bästa med att ha en en trädgård) och fixa lite här hemma. Vi hade städdag på kvarteret och jag tog en kort shoppingrunda på stan.
Barnen leker hos mormor och morfar.

Den här veckan har vi försökt att samordna inför renoveringsfas två som ska börjar snart. Snickare ska in först och därefter el och sen målare, men vi måste få allt att flyta på och parallellt så ska vi fixa lilla badrummet så jag ligger på dem om en offert som inte har kommit än. 
Ingen vill säga några exakta datum och då är det svårt att veta när vi ska boka in den som ska ta vid. Jag och Håkan (vilket innebär hela familjen) kommer att sova i vardagsrummet under tiden så sovrummen ska målas innan vardagsrummet kan fixas klart men innan vi tar in vår säng dit så måste vi riva en vägg och ta bort eldstaden i vardagsrummet. Det blir några jobbiga veckor men det blir förhoppningsvis mycket bättre när det är klart. Och så måste vi välja färg och tapeter, men det är iallafall roligt! 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det var så roligt på Legos land! Jag längtar redan till nästa gång :D Spännande och få se resultatet av renoveringen sen! Trevlig Valborg, kram E

Svar: Vi med :-). Vi sed imorgon, så roligt att ni kommer😘
Kristin

2016-04-29 @ 14:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0