Besök hos specialistmödravården

Igår var vi iväg till specialistmödravården för att kolla läget på bebisen i magen. Vi fick träffa en jättebra läkare som gick igenom och mätte bebisen noggrant samt tittade på flödet i navelsträngen och andra viktiga saker. Allting såg jättebra ut så nu ska vi tillbaka om 3-4 veckor för nytt ultraljud, ser allt bra ut då så blir det kejsarsnitt i slutet på juni. 
Just nu väger bebisen ca 2 kg vilket är precis på kurvan och till vår förvåning så ligger den med huvudet nedåt. Både Wilma och Lily låg med huvudet uppåt så det var roligt att trean valde den andra varianten. Det kan fortfarande ändras men jag tror att bebisen har bestämt sig. För mig känns det som att det är dags vilken dag som helst, jag känner mig otymplig, har svårt att knyta skor, det känns som att jag vankar fram och foglossningen är inte att leka med. Tidigare graviditeter så har jag känt mig lite smidigare betydligt längre fram, men det kanske beror på att bebisen nu ligger åt andra hållet.

Trädgården är i full blom.

Idag var jag med Lily på förskolan och imorgon går hon sin första dag själv, spännande! Vi var ute hela förmiddagen och det var ljuvligt! När vi kom hem åt vi mellis och efter det fyllde vi upp barnpoolen och tog ut leksaker och vi är fortfarande ute och njuter av sommarvärmen. Det är snart dags att gå in och fixa middag men vi blir nog ute en stund till, det är lika bra att passa på för man vet aldrig hur vädret blir framöver.


Kommentarer
Postat av: Ida

Så skönt att allt såg bra ut med lillasyster! ❤️

2016-05-10 @ 19:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0