Göteborg och ultraljud

Igår kväll kom vi hem efter en helt fantastisk långhelg i Göteborg. Vi har njutit av strålande väder hela helgen (som resten av Sverige) och det var härligt att kunna gå ute i linne innan kl 10 och känna att det var varmt. 
Vi åkte ner i torsdags och resan tog större delen av dagen. När vi kom fram väntade en god middag hemma hos mina svärföräldrar där vi alltid bor när vi är på besök i Göteborg.


Fredagen inleddes med shopping och därefter styrde vi kosan mot Liseberg där vi åkte en hel del barnkaruseller och som vanligt höll vi oss mest i kaninlandet som är anpassat för de mindre barnen. Vi fick med oss en kexchoklad hem (som efter en dag i bilen igår känner sig lite vissen), samt ett helt gäng med gosedjursbananer. Vi älskar skee-ball men tyvärr så kommer vi aldrig upp i poängnivå med stjärnvinsten (som i år var en stor Olof-snögubbe så Wilma var lite besviken) och nu med årets skörd har vi nog 15 bananer hemma i gosedjurskorgen, dags att rensa!

Lördagen spenderades i svärföräldrarnas trädgård och på eftermiddagen åkte vi hem till Håkans lillebror och hans familj där vi spelade kubb och grillade i solen. Det är så mysigt att hinna umgås när vi väl är i stan. 

Större delen av söndagen tillbringades i bilen och när vi kom hem blev det grill och därefter nattade vi barnen och började skruva ner hyllor och lister inför renoveringen som drar igång på torsdag. 
Magbild från i lördags, vecka 32.

Idag (nu är vi i vecka 33) ska vi på ultraljud för att se hur bebisen mår. Lily mådde inte så bra i magen på slutet så den här gången får vi en extra koll och det känns bra. Det blir också roligt att se åt vilket håll bebisen ligger då de andra har legat med huvudet uppåt när det har varit dags för förlossning.



Kommentarer
Postat av: Ida Selin

Heja dig! Vad mysigt det låter som att ni haft det, och vad spännande att smygtitta på bebisen idag! Kämpa på sista tiden nu! ❤️ kramar!

Svar: Ja, det var mysigt att få en extra koll och allt såg bra ut så det var skönt. Kram!
Kristin

2016-05-09 @ 09:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0