Tråkigheter och första dagen utan Lily hemma


Lily med sin gudmor Emelie💕.

Då var dagen här, första dagen som jag lämnade Lily på förskolan och gick hem. Det kändes så ovant och konstigt. Med alla gravidhormoner i kroppen så trodde jag att jag skulle storböla när vi sa hej då men så blev det inte alls. Vi sa hej då och förklarade att jag skulle gå men Lily bara tittade på mig och gick iväg för att klättra upp på stubbarna. Vi sa hej då flera gånger men hon brydde sig inte alls så jag vinkade och gick iväg. Det är fantastiskt om det går så bra framöver. Med Wilma så var hon ledsen hela första året. Det var först i december, strax efter vi bytte förskola som lämningarna gick som det ska. Jag får en kram av henne och så springer hon glatt iväg och leker. Idag skulle Wilmas grupp på utflykt så jag stod och tittade efter dem när de knatade iväg hand i hand, de är så söta! 

I måndags hände något tråkigt. Efter besöket på specialistmödravården hade jag tid hos min barnmorska kl 14 och kl 15 hade Lily tid hos BVC på samma ställe så jag tog med vagnen till Capio redan vid 14 så att jag kunde ha Lily i vagnen efter hennes besök då hon skulle få vaccin. Hon blev nerskjutsad på stan av min pappa strax före 15 då det är svårt att ha med henne till barnmorskan.

Efter mitt barnmorskebesök gick jag ut till hallen och upptäckte att vagnen var stulen! Så himla tråkigt! Jag gick tillbaka till min barnmorska och all personal hjälpte mig att leta men den var borta. Mina skor som jag hade ställt under vagnen hade de lämnat kvar så jag kunde iallafall gå och hämta Lily och genomföra hennes 18 månaders-kontroll. Den gick superbra och hon var inte ledsen efter sprutan så hon fick gå till bilen (jag fixar inte att bära henne så långt med min foglossning) men det tog sin lilla tid. Språkmässigt ligger hon långt fram och har redan treords-meningar. 
Stölden är polisanmäld och så fort vi får hem en kopia på anmälan så kan vi kontakta försäkringsbolaget men jag är tveksam till om vi får ut något från dem. Vi har redan bestämt oss för att köpa en ny likadan vagn för den är så smidig och perfekt att ha i bilen utifall att.

Vi köpte vagnen (en Babyzen yoyo+) i februari och den enda bilden på vagnen som jag har i mobilen är den här som vi tog på Liseberg i helgen. Jag ska hålla utkik på olika säljsajter men det är ju omöjligt att bevisa något om den skulle dyka upp. Den saknar regnskydd och reseskyddet som vi inte hade med till BVC men den var inte märkt (en läxa till nästa gång). 
Nu ska jag röja inför snickarnas ankomst imorgon. Vi började tömma garderober och plocka ner tavlor igår och ikväll måste allt vara klart, lite mer jobb än vi hade trott men det ska bli så roligt att se förändringen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0