Bufféförslag

Här kommer några fler förslag på bufférätter.

Översikt, buffén börjar ta form.


Tomat- och mozzarellasalladen, som ska toppas med basilika precis före servering.


Lufttorkad skinka, bresaola, salami (min favorit är en stark salami som heter Ventricina), rostbiff, vildsvinssalami med tryffel eller något annat gott. Ett tips är att servera melon, det är supergott tillsammans med lufttorkad skinka.


Potatissallad eller pastasallad. I den här varianten är det pasta, ruccola, rödlök, oliver, fetaost, avokado, gula och röda tomater samt soltorkade tomater (oljan från dem gör att man inte behöver tillsätta någon extra olja).


Små spett med vattenmelon, getost och en droppe balsamico.


Ostar, enligt traditionen ska man servera ett ojämnt antal ostar, det är väldigt gott att ha fikonmarmelad som tillbehör om det är någon stark ost med på brickan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0